To je to što me zanima!

Ivanišević nije plaćao rate leasinga i ostao bez jahte

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tenisačeva jahta Amber trenutačno se nalazi u šibenskoj marini Mandalina gdje čeka svog novog kupca, a početna joj cijena još nije određena
Vidi originalni članak

Brod Sunseeker Predator 72 dugačak 22 te širok pet i pol metara Goran Ivanišević (39) kupio je prije dvije godine za 15 milijuna kuna. Tenisač navodno više nije mogao otplaćivati mjesečnu ratu leasinga od 85.000 kuna, pa je jahtu zaplijenila leasing kuća Hypo Leasing Kroatien. Jahtu nazvanu Amber, po Ivaniševićevoj sedmogodišnjoj kćeri, sestrinska tvrtka Hypo Leasinga Jadran jahte već je stavila u službenu ponudu. Luksuzno plovilo ima četiri kabine, najsuvremenije navigacijske uređaje, hladnjak, zamrzivač te perilice za posuđe i rublje. Trenutačno se nalazi u šibenskoj marini Mandalina gdje čeka kupca, a početnu cijenu još nisu odredili.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Rombie 03.08.2010.

    Gorane moj učlani se u HDZ i nemaš problema nikakvih...

  • ludorija 03.08.2010.

    a jeste naivni, naravno da je čovjek izračunao da mu se više isplati vratiti jahtu nego plačati ratu. bez brige da se on nije osigurao!

  • brzizestok 03.08.2010.

    koliko se sječam, rekao je skupa sa onom svojom da ide u ameriku da neželi da mu dijete odrasta u ovoj nezdravoj okolini ! Nije mi jasno što ga drži onda ovdje, u nezdravoj okolini hahahaha !

Komentiraj...
Vidi sve komentare