To je to što me zanima!

Nije se ni razbudio: Ivanišević šeta Nivesinog ljubimca Marlija

Nives je na početku trudnoće šetala Marlija, a onda je tu obvezu preuzeo Goran. Bivši tenisač je supruginog psa šetao jutros po Zrinjevcu
Vidi originalni članak

Bivši tenisač Goran Ivanišević (46) uskoro će dobiti prvo dijete sa suprugom, radijskom voditeljicom Nives Ivanišević (36). Dok Nives čuva trudnoću i broji sitno do poroda, Goran šeta njezinog psa, samojeda Marlija po Zagrebu. 

Umirovljeni sportaš jutros je izveo supruginog ljubimca po Zrinjevcu, a pritom je imao pospan i neobičan izraz lica. Goran i Nives vjenčali su se u tajnosti prošle godine u Zagrebu. 

Uglavnom skrivaju svoju svoju privatnost, osim kada se voditeljica pohvali zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. Nives je na početku trudnoće šetala Marlija, a onda je tu obvezu preuzeo Goran. 

Ovo će Ivaniševiću biti treće dijete. S bivšom suprugom, nekadašnjom manekenkom Tatjanom Dragović (40) razveo se prije pet godina nakon 17 godina braka, s kojom ima kćer Amber Mariju (15) i sina Emanuela (10).

Nives je prije nekoliko mjeseci rekla da bi se njezina i Gorana beba trebala roditi oko 13. rujna kada je bivšem tenisaču rođendan.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ilI Jelena Rozga?

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 03.09.2018.

    nek šeta psa pustite gorana na miru ,paparazzi uvijek snimaju

  • kinezojapanac 03.09.2018.

    Uvijek mi je bio fascinantan hod ovog mrguda. I sada se na slikama vidi da mu patikaste cipele čudno stoje dok hoda. Kao da su mu stopala izvitoperena. Dok je igrao i “trcao” redovito je padao šlampavo trčeći.

  • 03.09.2018.

    A merde? Kupi li ih, ili gnoji Zrinjevac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare