To je to što me zanima!

Ivaniševići zaljubljeni kao prvog dana, pozirali zagrljeni u prirodi

Nives je uživala sa svojim suprugom u karlovačkom kaštelu Stari grad Dubovac. Napomenula je kako im je dan bio prekrasan, a par nije zaboravio 'okinuti' zajedničku fotografiju
Vidi originalni članak

Umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (49) i njegova supruga Nives Ivanišević (39) zaljubljeni su kao i prvoga dana. Posljednjom fotografijom na društvenim mrežama raznježili su obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je pozirao zagrljen u prirodi, a Nives je u opisu fotografije otkrila kako su proveli 'prekrasan dan'. Bili su u karlovačkom kaštelu Stari grad Dubovac. Domaćin im je bio karlovački glumac Marinko Leš (44), kojem se Nives zahvalila

- Baš ste slatki - jedan je od komentara ispod fotografije. 

Nives ne skriva koliko je sretna s Goranom. Na društvenim mrežama nerijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije.

NASMIJAO JE SVE Ivanišević posvetio emotivnu objavu supruzi Nives, komentar ruskog tenisača ukrao pažnju...

- Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim 'cool' masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom - napisala je Nives jednom prilikom na društvenim mrežama uz fotografiju sa suprugom. 

U braku su od 2017. godine, a zajedno imaju sina Olivera.  Dječak je dobio ime po pokojnom pjevaču Oliveru Dragojeviću, glazbenoj legendi čije stihove Nives i inače rado dijeli na društvenim mrežama. Goran ima djecu iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • nomistakes 04.03.2021.

    al mu je ovo šćer?

  • sky linee 04.03.2021.

    Znam z leša da je spiker nisam znala da je i glumac

  • Buco1212 04.03.2021.

    jes vidio kako hoda nekidan u onom intervju za đokana, kao lane ili tele kad se tek okoti, ne može se spojit s nogama

Komentiraj...
Vidi sve komentare