To je to što me zanima!

Ivanka Mazurkijević: Mrle je radoholičar, ja ne radim toliko

Glazbeni par upoznao se tijekom raspadanja bivšeg vodstva kazališta Scena Gorica. Ubrzo su se zaljubili i nemili događaj, kako tvrdi Ivanka, pretvorili u nešto lijepo
Vidi originalni članak

Mislim da smo počeli s kreativnošću pa se onda stvorila ljubav, rekla je Ivanka Mazurkijević. Pjevačica je s Damirom Martinovićem Mrletom gostovala u HRT-ovoj emisiji A-strana.

- Mrle je totalni radoholičar, stalno je u elementu i konstantno nešto stvara. Ja ne bih toliko radila - rekla je Ivanka.

Glazbeni par ima kćer Evu (6), a Mrle iz prvo braka ima Rožu (10). Uspješno surađuju i poslovno, a lani su izdali zajednički album 'Colors', na kojem se nalaze pjesme koje su radili za predstave i filmove. Upoznali su se tijekom raspadanja bivšeg vodstva kazališta Scena Gorica.

- Radni dan Mrle provodi za kompjutorom, a ja s bilježnicom i mikrofonom. Najčešće smo razapeti između dvije lokacije. Jedna je njegova Rijeka, a druga moje Turopolje - kazala nam je nedavno Ivanka. 

Mrle i Ivanka su se oduvijek užasavali uobičajenog pravila da dvoje glazbenika kad se zaljubi, počne zajedno nastupati i raditi. Grozili su se čak i pomisli da partneri koji se bave istim poslom moraju u njemu biti zajedno, ali onda im se dogodilo upravo to. Danas se glazbenicima čini da je to sasvim prirodno.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 11.12.2017.

    S njima sigurno nikad nije dosadno

  • Demetra 11.12.2017.

    Jel se ovaj čovjek ikada opere? A i ona mi baš ne izgleda kao da sapun ljubi. A o njihovoj "avangardnoj umjetnosti"...dajte, najte se zafrkavat....freak show.

  • Mercedes s klasa 11.12.2017.

    Avangardni su oboje kao prazni bijeli papir

Komentiraj...
Vidi sve komentare