To je to što me zanima!

Ivi poticaj u ozdravljenju daje brat - najbolji student

Josip Bagić studira na Visokoj novinarskoj školi u Zagrebu te je nedavno proglašen za najboljeg studenta. Iva mu nedostaje, ali se stalno čuju
Vidi originalni članak

Brat RTL-ove voditeljice završava Visoku novinarsku školu u Zagrebu. Josip Bagić (23) proglašen je najboljim studentom.
- Drago mi je da su profesori glasali za mene. Iako ima boljih studenata po ocjenama, dekan je upravo mene odlučio nagraditi - rekao je brat Ive Bagić (24). Voditeljica koja se oporavlja od pete operacije tumora na mozgu u bolnici u Švicarskoj jako je ponosna na svog brata Josipa.
- Ma, ja sam ponosan na nju. Nedostaje mi i vjerujem da će se oporaviti. Roditelji su stalno uz nju, a mi se stalno čujemo - kaže Josip. On sam zarađuje za školarinu jer roditelji sav svoj novac daju za Ivino liječenje. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bee 17.06.2009.

    Bravo za brata,nije lako biti najbolji i još sam zarađivati za faks.Nadam se da će se Iva vratiti kući i ozdraviti ,da se više neće mučiti i ići na silne operacije. A ti CHARLES66 nemaš ni trunke pameti čim tako govoriš

  • fnatic_zg 17.06.2009.

    Zasto je ne odvedete kod iscjeljitelja Mekkia Torrabia koji dokazano lijeci tumore i karcinom? To mu nekako najbolje ide... u 9. mjesecu opet dolazi u zagreb.

  • aurora84 16.06.2009.

    Svaka bratu čast! A tebi Charles mogu reći samo da si odvalio užasnu glupost. Mnogim studentima (uključujući mene) roditelji nisu bili u mogucnosti financirati studij pa upisuju izvanredni kako bi mogli biti za stalno zaposleni. I vjeruj jako je teško završiti bilo koji fax ako si 8 sati na radnom mjestu i kad te firma ne pušta na ispite baš svaki put. Uostalom, probaj pa ćeš vidjeti! Većina nas je ipak uspjela diplomirati i barem znamo cijeniti svaku kunu kao i Ivin brat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare