To je to što me zanima!

Ivica: 'Nisam dvoumio postati urednik na radiju. Glazbu jako vole i moja djeca, slušamo sve'

Ivica se rado odazvao pozivu Goldovaca te će privremeno biti u ulozi glavnog urednika. Sastavio je listu svojih hitova, što ga veseli. Glazbu vole i njegova djeca
Vidi originalni članak

Proslavljeni skijaš Ivica Kostelić (41) odazvao se na poziv radijske postaje Gold FM koja ga je zamolila da nakratko uskoči u ulogu glazbenog urednika, povodom desete obljetnice otkako je trasirao put prema osvajanju Velikog kristalnog globusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam dvojio ni sekunde. To je baš lijepa uloga, čini se kao dijeljenje dobrih vibracija - rekao je Ivica za Story, čija će se lista uglavnom vrtjeti oko rocka s nekim iznimkama.

Već dugo svira gitaru, a glazbu vole i njegova djeca.

- Kod kuće slušamo puno različite glazbe od jazza, bluesa, rocka sve do klasike, pa čak i starih islandskih šlagera - dodao je. 

Siječanj 2011. Ivici je ostao u dobrom sjećanju.

-  Imam puno lijepih sjećanja iz tog mjeseca - rekao je ranije. Velikih uspjeha najbolje se prisjetiti uz glazbu, stoga se rado odazvao pozivu Goldovaca i sastavio svoju listu legendarnih hitova.  

rock 'n' roll Ivica Kostelić postao glazbeni urednik: 'Pripremio sam hitove'

- Pripremio sam standarde koje volim čuti i koji nisu često na Gold FM-u, a za koje stvarno mislim da su legendarni. Volim više starijih stvari iz 50-ih, rock 'n' roll, što sam i stavio na playlistu. Nije sveobuhvatna, ali je dosta velika i veselim se čuti je. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare