To je to što me zanima!

Ivu zlostavljaju cimeri: 'Došla si u Srbiju da te napumpamo...'

Iako su bile najbolje prijateljice, Ivana Šopić je, također, prekršila pravilo koje govori kako je zabranjeno vrijeđati druge osobe na nacionalnoj osnovi
Vidi originalni članak

Ni jedna Hrvatica u srpskom realityju nije izazvala toliku pozornost kao Slavonka sa zagrebačkom adresom Iva Grgurić (26). Anonimna djevojka je preko noći postala ozbiljan reality igrač s pravom vojskom obožavatelja.

U show 'Zadruga' ušla je u rujnu prošle godine, a mjesecima unazad trpi psihičko zlostavljanje. Brojni cimeri svakodnevno ju vrijeđaju na račun izgleda, prošlosti, ali i na nacionalnoj osnovi. 

- Vozila si Porschea, a sada si stigla da te napumpamo u Srbiji i vratimo odakle si došla. Kada izađeš bit ćeš još deblja od pumpanja i onda brzo na prijevoz za Zagreb - vikao je novinar Marko Đedović tijekom jedne svađe. U dobrim odnosima nije niti s Tarom Simov (19) koja je nekoliko puta komentirala kako neće dozvoliti da joj se približava, kako kaže, prostitutka iz Hrvatske. 

Iako su bile najbolje prijateljice, Ivana Šopić je, također, prekršila pravilo koje govori kako je zabranjeno vrijeđati druge osobe na nacionalnoj osnovi. 

- Ti se guraš u tuđe veze. Tuđe društvo. Tuđu državu. Ti si jedna tuđa osoba. Nisi naša - pričala je vidno uzrujana Ivana. Nekoliko puta su Zadrugari krenuli i fizički na Ivu, a kako su napadi bili sve češći na društvenim mrežama 'skupilo' se tisuću obožavatelja koji Ivi svakodnevno daju podršku. 

- Osudite ovo ponašanje. Koliko će još dugo Iva trpjeti psihičko nasilje? Što im je svima kriva? Vidjeli su da je ozbiljan favorit pa su svi krenuli na nju - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • true lies 04.04.2020.

    Bez komantara ovaj put.

  • Brzopleti 04.04.2020.

    Ah ta zadruga ulaze u nju samo zbog sebe i svoje karijere pogodovo plaznoglave tuke koje zele dai vide da misle da su nesto obicne prostituke

  • KoYon 04.04.2020.

    Još jedna s tarifom

Komentiraj...
Vidi sve komentare