To je to što me zanima!

Iz Big Brothera izlaze u čudu: Nismo imali pojma, ovo je užas

Natjecatelj švedskog Big Brothera Daniel Glasman izašao je nedavno iz showa u kojem je proveo 50 dana, a kad se vratio u vanjski svijet imao je što za vidjeti. Isto čeka i sve njegove kolege
Vidi originalni članak

Natjecatelji Big Brothera širom svijeta svakako su među posljednjim ljudima na planeti koji su saznali ili će tek saznati za pandemiju korona virusa. Među njima je i 14 natjecatelja njemačke inačice Big Brothera koji donedavno doslovno nisu imali pojma što se trenutačno događa u njihovoj zemlji i svijetu, a onda im je produkcija odlučila otkriti. Ipak, za očekivati je da velik dio njih nije ozbiljno shvatio poruku, s obzirom na ustaljene smicalice koje Big Brother u ovakvim reality formatima provodi na dnevnoj bazi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

No, kako izlaze iz kuće tako saznaju da ih u vanjskom svijetu čeka izolacija, a reakcije su zanimljive. Očekivano, većina je u potpunoj nevjerici. Dio njih za virus je mogao čuti i nešto o njemu znati još u trenucima dok se korona zadržavala u Kini, a 'starosjedioci' u Big Brother vilama ni to. 

U EMISIJI UŽIVO Šok i suze u njemačkom Big Brotheru: Saznali su za koronu

Produkcija švedskog Big Brothera imala je nešto drugačiji pristup prema kandidatima, kao i cijela zemlja kad je u pitanju pandemija. Dala im je minimalnu razinu informacija, a u Skandinaviji život nije u potpunosti stao, iako se događaju velike promjene. Natjecatelj švedskog Big Brothera Daniel Glasman izašao je nedavno iz showa u kojem je proveo 50 dana, a kad se vratio u vanjski svijet imao je što za vidjeti. 

- Ne možeš 50 dana biti izoliran od ostatka svijeta i očekivati da će sve ostati isto, ali ja još uvijek pokušavam shvatiti što se događa. Teško mi je prihvatiti koliko se svijet promijenio. Kada smo otišli u izolaciju Švedska nije imala niti jedan zabilježen slučaj zaraze virusom, to je bio neki daleki, kineski problem. Zbijali smo šale o situaciji oko korone, zamišljajući hoće li svijet izgledati poput kakvog filma sa zombijima kada napustimo kuću - ispričao je Glasman za Guardian. 

Ovaj 38-godišnjak tvrdi kako je zbog ograničenih informacija koje su dolazile u kuću podcijenio čitavu situaciju, kao i ostali sudionici u showu, a posebno mu je neugodno što su se s globalnim problemom broj 1 ismijavali. Shvatio sam da je situacija donekle ozbiljna kad su nam javili da su svi naši bližnji dobro i da ne trebamo brinuti o tome, ali nisam mogao pojmiti razmjere. Ovo je užas - zaključio je kandidat švedskog Big Brothera, koji kao i njemački i još nekolicina ostalih inačica ovog realityja u svijetu i dalje traju i emitiraju se na televizijskim programima unatoč tektonskim promjenama u svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • x00x 08.04.2020.

    Lažete jer ste imali članak u kojem si zvijezde rijalitija pricale kako imaju redovito kontakte izvan kuce

  • 08.04.2020.

    Možda misle, da su izašli u drugi Big Brother?

  • cucak fredi 08.04.2020.

    E da je sad pobjeći u tu kuću i nešto para zaraditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare