Obavijesti

Show

Komentari 5

Iz Big Brothera izlaze u čudu: Nismo imali pojma, ovo je užas

Iz Big Brothera izlaze u čudu: Nismo imali pojma, ovo je užas
1

Natjecatelj švedskog Big Brothera Daniel Glasman izašao je nedavno iz showa u kojem je proveo 50 dana, a kad se vratio u vanjski svijet imao je što za vidjeti. Isto čeka i sve njegove kolege

VIDEO

Natjecatelji Big Brothera širom svijeta svakako su među posljednjim ljudima na planeti koji su saznali ili će tek saznati za pandemiju korona virusa. Među njima je i 14 natjecatelja njemačke inačice Big Brothera koji donedavno doslovno nisu imali pojma što se trenutačno događa u njihovoj zemlji i svijetu, a onda im je produkcija odlučila otkriti. Ipak, za očekivati je da velik dio njih nije ozbiljno shvatio poruku, s obzirom na ustaljene smicalice koje Big Brother u ovakvim reality formatima provodi na dnevnoj bazi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

No, kako izlaze iz kuće tako saznaju da ih u vanjskom svijetu čeka izolacija, a reakcije su zanimljive. Očekivano, većina je u potpunoj nevjerici. Dio njih za virus je mogao čuti i nešto o njemu znati još u trenucima dok se korona zadržavala u Kini, a 'starosjedioci' u Big Brother vilama ni to. 

Šok i suze u njemačkom Big Brotheru: Saznali su za koronu
Šok i suze u njemačkom Big Brotheru: Saznali su za koronu

Produkcija švedskog Big Brothera imala je nešto drugačiji pristup prema kandidatima, kao i cijela zemlja kad je u pitanju pandemija. Dala im je minimalnu razinu informacija, a u Skandinaviji život nije u potpunosti stao, iako se događaju velike promjene. Natjecatelj švedskog Big Brothera Daniel Glasman izašao je nedavno iz showa u kojem je proveo 50 dana, a kad se vratio u vanjski svijet imao je što za vidjeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stort TACK till alla ni fantastiska som röstade kvar Glassy ikväll! 🍦💖

A post shared by Daniel Glasman (@glas1) on

- Ne možeš 50 dana biti izoliran od ostatka svijeta i očekivati da će sve ostati isto, ali ja još uvijek pokušavam shvatiti što se događa. Teško mi je prihvatiti koliko se svijet promijenio. Kada smo otišli u izolaciju Švedska nije imala niti jedan zabilježen slučaj zaraze virusom, to je bio neki daleki, kineski problem. Zbijali smo šale o situaciji oko korone, zamišljajući hoće li svijet izgledati poput kakvog filma sa zombijima kada napustimo kuću - ispričao je Glasman za Guardian. 

Ovaj 38-godišnjak tvrdi kako je zbog ograničenih informacija koje su dolazile u kuću podcijenio čitavu situaciju, kao i ostali sudionici u showu, a posebno mu je neugodno što su se s globalnim problemom broj 1 ismijavali. Shvatio sam da je situacija donekle ozbiljna kad su nam javili da su svi naši bližnji dobro i da ne trebamo brinuti o tome, ali nisam mogao pojmiti razmjere. Ovo je užas - zaključio je kandidat švedskog Big Brothera, koji kao i njemački i još nekolicina ostalih inačica ovog realityja u svijetu i dalje traju i emitiraju se na televizijskim programima unatoč tektonskim promjenama u svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin