To je to što me zanima!

Iz Kraljevskih parkova zamolili da se ove stvari ne ostavljaju kod palače: 'Ne prihvaćamo ih'

Mnogi se od pokojne kraljice opraštaju plišanim igračkama u obliku omiljenog medvjedića Paddingtona s kojim je Elizabeta II. jednom prilikom snimila skeč. Osim toga, ostavljaju sendviče od marmelade
Vidi originalni članak

Organizacija zadužena za Kraljevske parkove u Londonu, Royal Parks, zamolila je ljude da ne ostavljaju neorganske stvari u Green Parku, koji se nalazi sjeverno od Buckinghamske palače. Plišani medvjedići, sendviči s marmeladom i slične stvari neće biti prihvaćene. Osim toga, naglasili su da s buketa cvijeća treba treba skinuti plastičnu foliju prije ostavljanja u parku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne treba donositi predmete/artefakte koji nisu cvjetni, poput plišanih medvjedića ili balona. Nažalost, nikakvi darovi i artefakti neće biti prihvaćeni i javnost će biti zamoljena da ih ne donosi u parkove - stoji u priopćenju.

Mnogi se od pokojne kraljice opraštaju plišanim igračkama u obliku omiljenog medvjedića Paddingtona s kojim je Elizabeta II. jednom prilikom snimila skeč. Osim toga, ostavljaju sendviče od marmelade koji su bili kraljičino omiljeno jelo te koje je također 'podijelila' s Paddingtonom u skeču.

Najdugovječniji britanski monarh, Elizabeta II., preminula je u četvrtak u omiljenom dvorcu u Škotskoj. S obzirom na to da je preminula u Balmoralu, kraljičin lijes stavljen je u plesnu dvoranu unutar dvorca. Visoki dužnosnik palače u subotu poslijepodne to je opisao kao 'scenu mirnog dostojanstva'. 

OMILJENA LADY DI Princezu Dianu pred smrt pitali misli li da Charles uopće treba biti kralj, evo što je ona rekla

Lijes kraljice Elizabete stigao je u nedjelju u Edinburgh. Smjestili su ga u palaču Holyroodhouse, službenu rezidenciju britanskog monarha u glavnom gradu Škotske. Već u ponedjeljak premjestit će se u katedralu St. Giles', u pratnji novog britanskog kralja Charlesa III. i članova kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE UŽIVO: LIJES S KRALJICOM ELIZABETOM STIŽE U KATEDRALU

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bcelija 12.09.2022.

    Baš me interesira hoće li doći više od 128 državnika koliko ih je bilo kad je umro moj drug!?

  • cokvoke 12.09.2022.

    Čudi me da nisu napisali cijenik po kojemu građani mogu ostavljati darove kod palače ??

  • zrno soli u glavi 12.09.2022.

    pa medvjediće i ostale plišance ste mogli donirati sirotištima i dječjim bolnicama. Ili toga nema kod vas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare