To je to što me zanima!

Iz Minta otkrili kada će ponovno otvoriti vrata kluba: 'Usmjerili smo svu energiju na obnovu'

Zagrebački klub Mint u potpunosti je izgorio prošlog tjedna. Policija je priopćila kako je požar podmetnut, a vlasnik je tada rekao kako je šteta velika. Iz kluba su se sada oglasili i poručili kada će se otvoriti
Vidi originalni članak

Edvin Softić, menadžer zagrebačkog kluba Mint, objavio je na društvenim mrežama da će klub, koji je izgorio u potpunosti prije tjedan dana, otvoriti svoja vrata već krajem studenog. 

- Dragi naši gosti, ovim putem želimo zahvaliti na porukama podrške. Svu energiju usmjerili smo na obnovu kluba i skoro otvorenje koje je u planu krajem studenog. Svi dogovoreni eventi u prosincu, kao i oni koji trenutno dogovaramo, odvijat će se sukladno planu - stoji u obavijesti. 

DOVRŠILI OČEVID Zagrebačka policija potvrdila: Požar u Mintu namjerno izazvan

Podsjetimo, Mint je buknuo tijekom noći u utorak i potpuno izgorio. Zagrebačka policija priopćila je naknadno kako je požar podmetnut. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Šteta je ogromna i neka naša prva procjena iznosi oko 800.000 eura. Bojim se da bi mogla biti i veća. Zasad ne puštamo nikoga u klub jer su posvuda ostaci ploča knaufa, rasvjete i ostalih uređaja sa stropova i zidova, koji su svi nagorjeli i rastopljeni, pa da nekome nešto ne padne na glavu - rekao je vlasnik kluba, Kristijan Babić te dodao kako je šteta veća od inicijalne procjene koju je dala policija. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare