To je to što me zanima!

Iz talent showa na Doru: Četiri finalista stiglo je iz 'Voicea', a Natalie pjevala u IDJ showu...

Vinko Ćemeraš, Alen Đuras, Lana Mandarić i još nekoliko finalista Dore pjevali su u nekima od mnogih pjevačkih showa
Vidi originalni članak

Jučerašnja Dora završila je pobjedom Baby Lasangne, novog lica na našoj glazbenoj sceni. Zapjevala su i neka dobro poznata imena, poput Vatre, Pavela, E.T-a i Saše Lozara te naravno Leta 3

BABY LASAGNA RASTURA Miriše na pobjedu! Kladionice gore, Hrvatska je drugi favorit za osvajanje Eurosonga 2024.

Ipak, čini se da je najviše mladih pjevača publici već relativno poznato, i to iz brojnih talent showova kojima smo posljednjih godina svjedočili. 

Drugoplasirani Vinko Ćemeraš prikupio je najviše bodova stranih žirija, a njega smo već gledali u HRT-ovom 'The Voiceu' i to kao pobjednika treće sezone. Školu 'Voicea' prošao je i Alen Đuras u drugoj sezoni, 2016. godine. Završio je na trećem mjestu. Na Dori je pjevao 'Tamburitza Lullaby', a sada je završio na petom mjestu.

KOGA JE BILO NAJVIŠE? Baby Lasagna treći je Istrijan kojeg šaljemo na Eurosong: Evo odakle su bili ostali predstavnici

U drugoj sezoni s Alenom bila je i Steffany Žužić koja se nije progurala u finale, a na Dori je završila 16. Još jedno lice s Voicea je Lara Demarin, koja je nastupila 2016., a kasnije pjevala s Matijom Cvekom

Marcela Oroši, koja se na ovogodišnjoj Dori predstavila s pjesmom 'Gasoline', 2011. je bila druga u 'Hrvatska traži zvijezdu', posljednjoj sezoni omiljene emisije. 

A mlada pjevačica Natalie Balmix osvojila je srca publike u srpskom IDJ Showu. Mnogi komentari ispod njezine pjesme upravo su poruke podrške obožavatelja čija je srca osvojila u toj emisiji.

 

Lanu Mandarić publika je pak upoznala prošle jeseni u novom RTL-ovom showu 'Superstar'. Žiri, među kojima su bili Severina i Tonči Huljić, oduševila je svojim vokalom, no pobjedu je odnijela mlada Sinjanka Hana Ivković. Prije 'Superstara', Lana je bila i u 'Zvjezdicama'. 

Mnogi zaboravljao da je i Saša Lozar potekao iz talent showa. Riječ je o davnoj 'Story Super Novoj', bio je drugi u finalu. Godinu nakon, 2004., postao je dio sastava Saša, Tin i Kedžo, sa Dorinim veteranom Damirom Kedžom

Idi na 24sata

Komentari 2

  • epaor 26.02.2024.

    Kad te netko ući da pjevaš u cajke tonalitetu, čuli smo kako to zvuči kod Natalie,a sukladno tome loše plasirana.Inaće solidna pjesma.

  • xOOx 26.02.2024.

    kad ti na doru dodje ekipa iz nekog showa cak ne ni pobjednici.... to je nasa estrada

Komentiraj...
Vidi sve komentare