To je to što me zanima!

Iza rešetaka: Weinsteina odveli u zloglasni zatvor u New Yorku

Za kaznena djela za koja je optužen, Weinsteinu je predviđena kazna od uvjetne do četiri godine zatvora za silovanje trećeg stupnja i najmanje pet godina zatvora za kazneni seksualni čin prvog stupnja
Vidi originalni članak

Filmski producent Harvey Weinstein (67) na sudu u New Yorku, krajem veljače, proglašen je krivim za počinjenje kaznenog seksualnog čina nad jednom ženom i silovanje druge žene, a deset dana nakon presude odveden je u u zloglasni njujorški zatvor Rikers. 

Nekad uspješni holivudski producent u međuvremenu je prevezen u bolnicu 'Bellevue' na Manhattanu nakon što se požalio na jake bolove u prsnom košu. Spomenuta bolnica najpoznatija je kao psihijatrijska ustanova, no služi i kao bolnica za zatvorenike. Kad su mu stabilizirani stanje prevezli su ga u bolničku jedinicu u Rikersu. 

GEORGINA CHAPMAN Weinsteinova bivša žena ljubi oskarovca: 'Odahnula od suda'

- Uklonjeno mu je začepljenje - kratko je izjavio njegov glasnogovornik Juda Engelmayer.

Za kaznena djela za koja je optužen, Weinsteinu je predviđena kazna od uvjetne do četiri godine zatvora za silovanje trećeg stupnja i najmanje pet godina zatvora za kazneni seksualni čin prvog stupnja.

O sudbini holivudskog mogula odlučivalo se na sudu više od 26 sati, a od ukupno pet točaka optužnice, proglašen je krivim za dvije. 

Miriam Haley svjedočila je da ju je Weinstein prisilio na oralni seks 2006. godine, a Jessica Mann svjedočila je da ju je silovao 2013. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • hazari 13.03.2020.

    Ovo kod nas sve spada u rukovanje

  • Danijel-a.ha 07.03.2020.

    Eh to ti je americki sud. Nema labavo. Nek sad cuva dupe.

  • maxximillian 06.03.2020.

    Došla plavuša u mjenjačnicu sa 50€, i kaže joj žena na šalteru da su krivotvoreni, a plavuša vikne: -zovite policiju, silovana sam! 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare