To je to što me zanima!

Izabel je 'izbacila' nogu, a svi su gledali i u Dalićevu suprugu

Jedan od najvećih veseljaka repke, Šime Vrsaljko stigao je sa suprugom Mateom koja se ne pojavljuje često u javnosti, a i ovog se puta skrivala od objektiva fotoreportera...
Vidi originalni članak

Nakon što ih je u metropoli dočekalo više od 500.000 ljudi, naši nogometaši su se s obiteljima sinoć zaputili na večeru u zagrebački restoran Okrugljak. Neki su došli s djevojkama, neki sa suprugama, a jedno im je bilo zajedničko - svi su bili elegantni i fantastično raspoloženi.

RAKETINA ŽENA U BUSU Svi su ludi za Raquel: Navijači su ju lovili za ruku i skandirali

 

Među boljim polovicama naših nogometaša pažnju je plijenila supruga nogometaša Matea Kovačića (24), Izabel (23). 

Gospođa Kovačić za tu je prigodu odjenula šarenu suknju visokog struka i i proreza kojim je naglasila noge, a kombinirala ju je s crnim topom. Iako je u posljednje vrijeme 'furala' kovrče zbog čega su ju mnogi uspoređivali s pjevačicama Beyonce i Shakirom, na večeri se pojavila ravne kose.

Brojne oči sinoć su bile uprte i u suprugu izbornika Zlatka Dalića (51), atraktivnu Davorku (50). Par je u Okrugljak došao sa sinovima Brunom (20) i Tonijem (25), a gospođa Dalić zablistala je u jarko žutom kombinezonu i sandalama s visokim potpeticama.

Dalići su u braku 25 godina, oboje su iz Livna, a upoznali su se još u srednjoj školi.

Ivan Rakitić (30) nakon slavlja sa suigračima primio je svoju suprugu Raquel Mauri (28) u naručje i izljubio je pred tisućama navijača, a kasnije su oboje sjajno raspoloženi stigli taksijem do restorana.

- Pričali su na španjolskom, bili su pristojni i susretljivi, a na kraju sam dobio lijepu napojnicu - rekao nam je taksist Eduard Čokljat. 

Jedan od najvećih veseljaka repke, Šime Vrsaljko (26) stigao je sa suprugom Mateom koja se ne pojavljuje često u javnosti, a i ovog se puta skrivala od objektiva fotoreportera.

Šime i Matea u vezi su od srednjoškolskih dana. Nakon osam godina hodanja, vjenčali su se prošle godine, a prije mjesec i pol dana dobili su sina Brunu.

NAJVEĆA PODRŠKA Supruga Darija Srne: 'Ovo je medalja žene Luke Modrića'

 

Naše dečke ispred restorana dočekali su brojni obožavatelji među kojima je bila i kći Ivice Todorića, Iva Balent.

VIDI OVO: Doček Vatrenih: 5 najzanimljivijih činjenica

VIDI OVO! Koliko će te djece imati jednog dana?

Idi na 24sata

Komentari 173

  • bigmamabigtata 20.07.2018.

    Ajme, sad su vatreni pod rubrikom domaće zvijezde, a ne pod sport...e ove novine i novinari stvarno ne znaju svoj posao, uporno i neumorno navlače ljude da pišu komentare u kojima uživaju pljuckati po kome žele. Da li smo mi stvarno toliko zatucani? Ili smo jadniji od svog vlastitog jala. Pomozi nam Bože i prosvijetli nas da postanemo kulturan narod. :)

  • 18.07.2018.

    Dobre su im supruge, drže do sebe, nisu zapuštene, ugojene (kako bi i bile uz sve silne pare s kojima raspolažu neki bi rekli), Mateo ima pravu mačku

  • User24512 18.07.2018.

    Todoricka se baš voli gurati,u Beogradu na važnijim događajima,nema di je nema,a ima još dovoljno novaca,da i plati,da ju se pozove ha ha ha ha ne može jadnije od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare