To je to što me zanima!

Izabel Kovačić objavila fotke s egzotične destinacije, a sve je oduševio plavooki sinčić Ivan

Najbolji prijatelji, kratko je napisala Izabel uz selfie na kojoj drži sina Ivana u naručju dok oboje nose bijelo, a iza njih je prekrasan prizor pustinje i zalazećeg sunca
Vidi originalni članak

Iako se vratila u zimski Zagreb, Izabel Kovačić (30), supruga hrvatskog nogometaša Matea Kovačića (28), na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija iz katarske pustinje, a pratitelje je oduševio njezin sinčić Ivan (2).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najbolji prijatelji - kratko je napisala Izabel uz selfie na kojoj drži sina Ivana u naručju dok oboje nose bijelo, a iza njih je prekrasan prizor pustinje i zalazećeg sunca.

Fotografija je skupila više od 50 tisuća lajkova, a u komentarima su joj se javila i mnoga poznata lica poput Nine Badrić, Maje Šuput i Lane Jurčević te su joj uglavnom ostavili emotikone u obliku srca. 

Izabel se u Katru okušala u jednoj pješčanoj aktivnosti - sandboardingu, pustinjska verzija snowboardinga na pijesku.

- Sandboarding u zalazak sunca = raj - napisala je Izabel uz fotku na kojoj pozira sa sandboardom u rukama odjevena u široke bijele hlače i bijelu košulju, okružena pustinjom i zalaskom sunca. 

Podsjetimo, Izabelin i Mateov sinčić Ivan bio je prava zvijezda na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a nju je pak The Sun proglasio jednom od najljepših WAGsica na SP-u.

U ZAGREBU Izabel Kovačić šetala gradom na Badnjak, bila u društvu frendice

Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. u župnoj crkvi u Sesvetskim selima gdje su se i upoznali, a sina Ivana su dobili u listopadu 2020. godine. Mališanu je kum kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida, Luka Modrić (37).

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 29.12.2022.

    nije bas lijepa,sto ju vise gledam. sorry

  • sljastrava 29.12.2022.

    Neki dan na špici bila je ružnija.

  • PlenkoEUsluganBeskrupulozni 29.12.2022.

    mali je izniman: navodno ima glavu medju ušima, noge do poda, a najnevjerovatnija stvar je kaj najprije zine, a onda stavi žlicu u usta !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare