To je to što me zanima!

Izabel Kovačić pokazala što rade Gvardiol i Mateo u slobodno vrijeme: 'Ovo je stvarni život...'

Nedavno su Mateo i Joško jeli u poljskom restoranu gdje su im spremili hrvatska jela i otkrili koja im je najdraža kuhinja, a sad je Kovačićeva supruga pokazala što još rade
Vidi originalni članak

Supruga 'Vatrenog' Matea Kovačića često na svom Instagramu dijeli privatne trenutke iz života, a sad je Izabela Kovačić (30) pratiteljima pokazala kako izgleda 'stvarni' život njezinog supruga i kolege Joška Gvardiola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par trenutačno živi u Velikoj Britaniji gdje Mateo igra za Manchester City, a njegova supruga Izabela na svojoj društvenoj mreži pokazala je što rade on i njegov kolega Gvardiol kada ne treniraju. 

- Stvarni život Kove i Joška - našalila se Izabela.

Njih dvojica se druže i privatno, a sad su raspakiravali pakete u dresovima kluba za koji igraju. 

Nedavno je dvojac osjetio poljski restoran u Manchesteru, gdje su im spremili hrvatska jela. Joško i Mateo u videu su komentirali da idu zajedno u restorane u Manchesteru otkako su postali suigrači, ali i da vole različite kuhinje.

KLASIČNA ELEGANCIJA Izabel Kovačić ugledala se na holivudske dive: Nosi joj se nepogrešivi 'crno-bijeli svijet'

Kovačić je kazao da voli azijsku i talijansku kuhinju, no obojica su se složila da je i hrana u kantini Manchester Cityja dobra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zelena mamba 06.10.2023.

    Sigurno pomažu nekome u HR . A kaj bi oni trebali obnavljat Zg nakon potresa . Nek država uzme onima koji su i koji još kradu u Hrvatskoj a popis je , fala bogu , strahovito dugačak .

  • kritičar_svega 06.10.2023.

    ja nisam vidio ništa od onog kaj piše u naslovu....o čemu je riječ tu?!

  • Mamurluk_1 06.10.2023.

    Zašto misliš da su oni dužni nekome graditi kuće ili davati svoj novac?Šta ne misliš da je dužna država obnoviti i napraviti kuće koje su srusene u potresu?Ja nemam svoju imovinu pa ne mislim da mi je itko duzan poklanjati svoj novac i graditi kuću

Komentiraj...
Vidi sve komentare