To je to što me zanima!

Izabel Kovačić ugledala se na holivudske dive: Nosi joj se nepogrešivi 'crno-bijeli svijet'

Supruga 'Vatrenog' Matea Kovačića stigla je na Venecijanski filmski festival u upečatljivoj crno-bijeloj haljini. Sličnu, uvijek elegantnu kombinaciju, nosile su Angelina Jolie, Kate Middleton i mnoge druge
Vidi originalni članak

Crno-bijela kombinacija nije rezervirana samo za klasična muška odijela. Ovaj jednostavan, a upečatljiv modni odabir omiljeni je brojnim slavnim damama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jednu takvu je odjenula i jedna od naših najpoznatijih WAGS-ica, Izabel Kovačić (30), koja je zablistala na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu. Prije nje u crno-bijelom su šetale mnoge domaće i strane poznate djevojke. 

Isti dan, ali na drugom eventu, u crnoj kombinaciji s bijelim detaljem na dekolteu prošetala se bivša misica Danijela Gračan (54). Dok je Izabel pozirala na crvenom tepihu u Veneciji, Danijela je bila na Riječkim stepenicama. 

Britanska princeza Kate Middleton (41) također je za crveni tepih nosila crno bijelo. Kate je blistala na premijeri Top Guna prošle godine, a ona i William bili su modno usklađeni jer je on nosio klasično crno odijelo i bijelu košulju.

Trudna Kim Kardashian (42) također je 'isfurala' zanimljivu modnu kombinaciju. Reality zvijezda je tada voljela nositi usko, pa su široku haljinu iskombiniranu sa crvenim ružem mnogi zapamtili. 

Crno-bijele kombinacije dominirale su dodjelom zlatnih globusa 2019. Razne varijacije na temu nosile su Charlize Theron, Rachel Weisz, Amber Heard, Kaley Cuoco te Disneyjeva zvijezda Sofia Carson. 

POGLEDAJTE TRAILER: TARIK I BUKI SE VRAĆAJU

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • liliZG2.0 03.09.2023.

    jel to Kim zaboravila stisnuti fotoshop ili je trudna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare