To je to što me zanima!

Izabel se nije odvajala od svog Matea na svadbi njegove sestre

Na svadbi je prisustvovalo više od stotinu uzvanika, a par je ušao u crkvu s pjesmom "Srce predajem ti". Nakon obreda, puštena su dva bijela goluba kao simbol vječne ljubavi i vjernosti.
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić (23) bila je vidno raspoložena na svadbi Jelene Kovačić, sestre njena supruga Matea (24). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TU JE I IZABEL Momci, odmorite se, zaslužili ste! Mateo stigao u goste Luki

U dugoj crnoj haljini s resicama držala se cijelo vrijeme za Matea, a ispred crkve svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima nisu su zadržavali već su odmah ušli u crkvu. Mladenci su kasnili i bili poprilično nervozni, pa su se ispričali svećeniku.

- Sve je u redu. Takve se stvari događaju. Bitno je da ste vi nama stigli - smirivao ih je svećenik.

Iako je par vjenčanje kod matičara obavio još 7. srpnja, dok je Mateo bio na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, odlučili su se vjenčati i crkveno. 

GUŠTI SU GUŠTI Dok se Modrić i Kova opuštaju, Perišić se 'razbacuje' na podiju

Na svadbi je prisustvovalo više od stotinu uzvanika, a par je ušao u crkvu s pjesmom "Srce predajem ti". Nakon obreda, puštena su dva bijela goluba kao simbol vječne ljubavi i vjernosti. 

Podsjetimo, u istoj su se crkvi prije nešto više od godinu dana vjenčali Mateo i Izabel koji se ondje i upoznali. Mateo je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima, a njegova Izabel pjevala je u župnom zboru Lilium, pa su se sretali nedjeljom na misi. Izabel se zbog lijepoga glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme.

VIDI OVO: 13 najljepših slika s vjenčanja Vedrana i Franke!

Idi na 24sata

Komentari 67

  • yo.o. 22.07.2018.

    Lijepa je i sestra :) lutka

  • JulijaL 22.07.2018.

    Debela?!A ti si kao neki modni gay skaut?!Zna se da u modnom svijetu ljepotu diktiraju pederi koji bi htjeli da i žene izgledaju poput šesnaestogodišnjih dječaka-ravno sprijeda i straga...

  • Pitt Bull 22.07.2018.

    Jedino što me zanima je,dali je Kovačić navukao bijele čarape.

Komentiraj...
Vidi sve komentare