To je to što me zanima!

Izabel se pohvalila mini torbom za koju je iskeširala 3.500 kuna

Gospođa Kovačić se odmah nakon poroda vratila poslovnim obavezama. Nedavno je predstavila liniju proizvoda iz svog brenda.  Uz dječju odjeću, sada proizvodi posteljinu za mališane od organskih materijala
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić (27) i hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (26) prije nešto više od tri tjedna dobili su sina, kojem su nadjenuli ime Ivan

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supruga nogometaša dugo je skrivala trudnički trbuščić, no tjednima prije porođaja ipak je počela objavljivati fotografije na kojima se vidi da im stiže prinova. A sada je novopečena mama pokazala kako izgleda nakon poroda.

Poduzetnica je i ovaj put na sebe 'navukla' komade po posljednjoj modi, a brojnim pratiteljima za oko je zapela minijaturna torba brenda Jacquemus. Cijena tobice koja je često predmet ismijavanja na društvenim mrežama je vrtoglavih 3.500 kuna. 

Izabel se odmah nakon poroda vratila poslovnim obavezama. Nedavno je predstavila liniju proizvoda iz svog brenda.  Uz dječju odjeću, sada proizvodi posteljinu za mališane od ekološki prihvatljivih, organskih materijala.

Inače, Kovačići su vezu započeli prije deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj  gdje su 2017. izrekli sudbonosno 'da'. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium.

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • sinjskidišpetpk 24.11.2020.

    pozdrav žuto crveni ha ha

  • nomistakes 24.11.2020.

    je, ona je iskeširala

  • Vukovar90 24.11.2020.

    Zasto tako ruzno o Izabel.? Dok se nije udala za Matea nije se pojavljivala nigdje , gledala je da zavrsi svoj fakultet , niti sada se negura nigdje , da nije novinara nebi se ni culo za nju. Da samo sjedi kuci i da lakira nokte sta bi onda pisali za nju.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare