To je to što me zanima!

Izašao trailer sa Salmom Hayek i Owenom Wilsonom: Vide se splitska riva, Vidilica, Meštrović

Dijelovi filma snimali su se u Dubrovniku i Splitu, a sada su te scene vidljive i u prvom traileru za film. Ovo će, zasigurno, biti dobra reklama Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Holivudske zvijezde Salma Hayek (54) i Owen Wilson (52) u srpnju 2019. bili su u Hrvatskoj zbog snimanja filma 'Bliss'. Na YouTubeu je izašao trailer za film, koji bi se trebao početi prikazivati ove godine. Premijera je najavljena za 5. veljače 2021., a scenarist i redatelj filma je Mike Cahill (41). 

Dijelovi filma snimali su se u Dubrovniku i Splitu, a sada su ti kadrovi vidljivi i u prvom videu o filmu. Ovo će, zasigurno, biti dobra reklama Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimkama se vidi splitska riva, Vidilica, restoran u Park-šumi Marjan, Galerija Meštrović...

Film 'Bliss' je znanstveno-fantastična drama. Neostvareni muškarac Greg (Owen Wilson) te tajanstvena Isabel (Salma Hayek) glavni su glumci.

Njih dvoje vjeruju da žive u paralelnoj, fiktivnoj stvarnosti, ali njihov savršeni svijet se uskoro počinje pretvarati u nešto ružno. Oboje moraju odlučiti gdje zapravo pripadaju i što je u svemu tome stvarno.

Uz Salmu i Owena, u filmu glume i Nesta Cooper (Emily), Madeline Zima (Doris), Jorge Lendeborg Jr. (Arthur) i mnogi drugi... 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Butterfly_ 13.01.2021.

    To neće biti dobra reklama za Hrvatsku nego za onog koga naša Hrvatska glumi u filmu. Možda Italija? Grčka?

  • zaladilo 13.01.2021.

    To mi vidimo a kasnije ko da više,može bit i turska....

  • Ole Bjørndalen 13.01.2021.

    nije to nikakva reklama Hrvatskoj kad svi hollywoodski filmovi koji su se snimali u Hrvatskoj u samom filmu se ne spominje Hrvatska. cak se prikazuje da je neko drugo mjesto. Kao npr. mama mia 2 koji se snimao u Hrvatskoj ali u filmu se prikazuje da je grcka! Tako svi koji gledaju film pomisle kako je grcka predivna i ajmo u Grcku na ljeto! Nedavno je N. Cage snimao film u Hrvatskoj a na autu koji je vozio spanjolske tablice. tako ce u filmu biti prikazano da je u Spanjolskoj. Kad se snimi film u Hrvatskoj a u filmu se prikaze da je to Hrvatska onda je to dobra reklama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare