To je to što me zanima!

Izašli prvi jezivi kadrovi Jokera s Phoenixom: Fanovi u ekstazi

Hvala Bogu da nije prvotravanjska šala, napisao je fan ispod postera Jokera. Mnogi celebrityji s oduševljenjem su dočekali trailer, a među njima je 'slatka mala lažljivica' Ashley Benson i Rain Phoenix
Vidi originalni članak

Početkom listopada ove godine počinje se prikazivati novi film o negativcu Jokeru kojeg je režirao Todd Phillips (48), a scenarij je napisao u suradnji sa Scottom Silverom (55). Obožavatelji Jokera s nestrpljenjem čekaju da film ugleda svjetlo dana, a sada su izašli poster i trailer filma. 

TO SMO ČEKALI! Filmske poslastice koje nas očekuju u 2019. godini

- Hvala Bogu da nije prvotravanjska šala - napisao je fan ispod postera kojeg je redatelj objavio na društvenim mrežama. Mnogi celebrityji s oduševljenjem su komentirali poster, a među njima je 'slatka mala lažljivica' Ashley Benson (29), Rain Phoenix (46) i Michael Rapaport (49).

Trailer je također razveselio obožavatelje diljem svijeta. Izašao je dan prije rođendana preminulog glumca Heatha Ledgera koji je također utjelovio lik Jokera. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glavnu ulogu u novom nastavku Jokera ima Joaquin Phoenix (44), a oteo ju je Jaredu Letu (47) koji je u 'Odredu otpisanih' utjelovio tu ulogu. Uz Phoenixa se pojavljuju i Robert De Niro (75) i Zazie Beetz (27).

Todd Phillips poznat po režiranju 'Mamurluka' pisao je scenarije i za nekoliko komedija. Nadolazeći film prati život neuspjelog komičara Arthura Flecka koji polako pada u ludilo dok ne postane psihopatski kriminalac kojemu je sve smiješno. 

PREPOLOVILA SE I IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: 'Mislila sam da ću umrijeti. Skinula sam 70 kila da si spasim život'

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tomo100brt 04.04.2019.

    Meni je najbolji glumac koji je glumio Jokera bio Jack Nicholson, ali kao film sa Jokerom najbolji mi je bio Vitez tame gdje je Heath Ledger majstorski odglumio Jokera. Ovaj Joker u ovoj najavi mi izgleda blesavo, kao neki klaun komedijaš. Više kao neka parodija. Gledat ću film, ali neću biti u ekstazi. Blesavo mi izgleda. I ideja Jokera bez Batmana mi je glupa kao i ona ideja Venoma bez Spidermana.

  • x00x 03.04.2019.

    samo je jedan jocker....jack nicholson

  • Hemingway_1 03.04.2019.

    Joker pripada Heath Ledgeru nazalost..govorim nazalost jer nakon njega se u nijednog Jokera ne mogu uzivit u potpunosti..njegov Joker je imao sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare