To je to što me zanima!

Izazvala je stampedo: 'Svi su me žicali kartu za Lepu Brenu’

Elizabeta Gojan je u emisiji 'Damin gambit' ugostila Lepu Brenu. Cijeli HRT se sjatio po autograme. Emisija u kojoj je Brena zapjevala bit će prikazana u nedjelju
Vidi originalni članak

Lepa Brena je fascinantna žena. Svaku emisiju radim istim žarom, ali nijedan gost nije privukao toliko obožavatelja, rekla je novinarka Elizabeta Gojan (51).

Balkanska kraljica estrade na HRT je došla u pratnji konvoja automobila. Kad su čuli da je Lepa Brena (53) u zgradi, zaposlenici su se požurili u studio. Svi su se htjeli fotografirati s njom i uzeti autogram. Srpska pjevačica, koja je 80-ih snimila i tri filma, na HRT-u je izazvala nezapamćenu gužvu vjernih fanova. Trebalo joj je 40-ak minuta da se probije iz studija.

- Čim su čuli da ću intervjuirati Lepu Brenu, poznanici su me žicali da im sredim ulaznicu za koncert preko veze - kaže Elizabeta. Brena će u emisiji, koja se emitira u nedjelju, otpjevati duet s dalmatinskim glazbenikom čije ime nije htjela otkriti, a 8. ožujka, na Dan žena, pjevat će kraj Karlovca.

Idi na 24sata

Komentari 377

  • Doodge19 06.03.2014.

    Brena nije cajkusa nego pjevacica narodne glazbe tu je razlika samo da bi to znali treba ipak malo ici u skolu da imas neko osnovno znanje,jedina dobra stvar HRT-a sto su ugostili bas nju bar ima o kom da se prica.Sta vam vrijedi sto pisete jedno a mislite sasvim drugo svi cete vi na njen koncert Brena je kraljica !!!

  • LorenaCrnjak 28.02.2014.

    NAJBOLJA <3 <3 <3

  • BrankoLovric 28.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare