To je to što me zanima!

Izbacili je iz izbora za miss jer je zatajila da je operirala spol

Jenna Talackova s 14 je počela piti hormone, a s 19 godina bila na operaciji spola. Taj detalj zaboravila je spomenuti kad se prijavila na izbor za Miss Universe Kanade
Vidi originalni članak

Jenna Talackova (23) neće sudjelovati u daljnjem natjecanju za Miss Universe Kanade jer je namjerno prikrila istinu o sebi iako uvjeti natječaja nalažu drugačije. Unatoč svemu, poštujemo njenu želju za uspjehom i odlučnost te joj želimo sve najbolje, stoji na službenoj stranici Miss Universe Kanade. 

Jennu su izbacili iz natjecanja nakon što su saznali da je rođena kao muško te je s 19 godina operirala spol. Od 14 godine je uzimala hormone jer je oduvijek znala da želi biti žena. Zanosna plavuša zaboravila je spomenuti taj detalj o sebi kad se prijavljivala na natjecanje na kojem je osnovno pravilo da sve cure koje se prijave moraju biti rođene kao djevojke. 

- Doživljavam se kao ženu s prošlošću - kaže Jenna koja se i prije natjecala na izborima ljepote. 

Priznala čim su je pitali

Organizator izbora Denis Davila bio je sumnjičav i pitao je Jennu je li lagala kad se prijavljivala na izbor ljepote i ona mu je sve priznala. Kad su joj rekli da se ne može dalje natjecati plakala je i preklinjala ih da je ne izbace. 

- Jenna se osjeća kao prava djevojka i nije očekivala da će itko posumnjati da je rođena kao muškarac - rekao je Davila.

Vlasnik licence za Miss Universe Kanade je Donald Trump koji se zajedno s organizatorima našao na meti kritičara koji smatraju da Jennu nije trebalo izbaciti jer je sad žena i kao takva se prijavila na natjecanje, dakle nije lagala. Prozivaju ih za diskriminaciju.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tommy lee 25.03.2012.

    ima muške noge !

  • JoseFina 25.03.2012.

    Nikad ne bih to niti pomislila...izgleda nevjerovatno :)

  • Carla_1 25.03.2012.

    ...na nekim slikama mi baca na Halilovićku....

Komentiraj...
Vidi sve komentare