To je to što me zanima!

Izbirljivi reper: Nas (38) odbio janjetinu i tražio svježbu ribu

Repera su očarale hrvatske ljepotice, a prijateljica Beyonce preporučila mu je vina koja mora probati. Ponudili su mu brancin s kremom od crvenog kupusa i tunjevinu
Vidi originalni članak

Pozdrav, Hrvatska! Prvi put sam ovdje i već mi je predivno. Zahvalimo Bogu na tome. Život je lijep, rekao je u četvrtak reper Nas (38) na nastupu u Novalji.

Stigao je privatnim avionom iz Munchena gdje je dan prije nastupao. Iako je popodne trebao uživati na jahti s plavokosim djevojkama, koje je sam tražio, reper je u novaljski hotel Boškinac stigao tek u ponoć. Iako su ga nudili paškim sirom, pršutom i janjetinom ispod peke, reper je sve odbio i zatražio ribu.

Ponudili su mu brancin s kremom od crvenog kupusa koji ga je oduševio i tunjevinu. Po preporuci Jay-Z-ja (42) i njegove supruga Beyoncé (30) tražio je domaće vino, a dobio je crveno vino Cabernet Sauvignon. Nakon večere nastupao je u klubu Papaya. 
Reper nije imao puno zahtjeva, ali želio je da mu backstage bude osvijetljen svijećama. Ondje ga je čekalo osam litara soka, deset boca votke, pet boca tekile i šampanjac. Na koncertu je pozdravljao samo cure.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Slavonac88_1 07.07.2012.

    aaa iz publike mu daju joint aa to je to hahaha :)

  • hrkLJ 07.07.2012.

    Janjetina se ili obožava ili ti smrdi-nema tu sredine. Meni na sam spomen sline cure...

  • PepijaKukic 07.07.2012.

    inače ameri su poznati kao vrhunski gurmeni...... većina u prosjeku vagaju preko 160 kila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare