To je to što me zanima!

Izbjegla susret s Popovićem: Seve se nije pojavila na ročištu

Na sud su stigli njezini odvjetnici te Milan Popović sa svojim odvjetnicama Eleonorom Katić i Natašom Pečarević. Kako doznajemo, pjevačica nije bila niti pozvana na ročište
Vidi originalni članak

Severina (45) i Milan Popović (51) trebali su se susresti na Općinskom sudu u Zagrebu zbog skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom (5). Ipak, pjevačica na ročište nije došla.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pojavili su se njezini odvjetnici te Milan Popović sa svojim odvjetnicama Eleonorom Katić i Natašom Pečarević. Kako doznajemo, pjevačica nije bila niti pozvana na ročište.

Popović se na suđenju opet pojavio u sakou ispod kojeg kombinira bijelu košulju.

Prošlo suđenje bilo je odgođeno zbog bolesti sutkinje Verice Nikić koja je prije nekoliko mjeseci donijela privremenu mjeru da pjevačica 200 dana ne može vidjeti sina. Tu mjeru, koju Severina naziva 'nakaradnom' poništio je Županijski sud u Splitu.

Srpski milijarder tražio je da dječak živi s njim, da pjevačica plaća alimentaciju 3500 kuna, kao i da viđa dijete svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje.

- Ovo nije prva nakaradna mjera sutkinje Verice Nikić. Ona je također prošle godine donijela privremenu mjeru da Aleksandar ne ide u vrtić četiri mjeseca, a na sudu me pitala jesam li zvala oca za suglasnost da mali ide u vrtić - rekla je Severina u jednom intervjuu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • luna410 22.09.2017.

    ma ta seve ima teskih psihickih problemaa,ona se ponasa ko mulica od 20 god.a ne zena kojoj je prioritet djete,onda izbjegava milana.ludaca sa bipolarnim poremecajem

  • japanokinez 22.09.2017.

    A od kada je Milanće domaća zvezda pardon zvijezda?

  • teaa 21.09.2017.

    .. jao jao daj shvati da je Seve zvijezda i zanimljiva javnosti ne ti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare