To je to što me zanima!

Izdali ih poljupci: Russell Crowe ljubi 26 godina mlađu djevojku

Nakon što su ih prvi put vidjeli u javnosti, glumčevi obožavatelji komentirali su kako Britney nevjerojatno sliči njegovoj bivšoj supruzi, glumici Danielle Spencer, s kojom se razveo prije dvije godine
Vidi originalni članak

Nekoliko se mjeseci šuškalo kako glumac Russell Crowe (56) ljubi novu djevojku. Nagađanja su sada potvrdili nakon što su ih paparazzi 'uhvatili' kako razmjenjuju poljupce tijekom teniskog meča u Sidneyju.

ČUDO ŽIVOTA Russell Crowe pokazao imanje u Australiji: Kiša donijela život

Riječ je o Britney Theriot, koja je od njega mlađa 26 godina. S njim je glumila u filmu 'Slomljeni grad', a do sada nisu komentirali ništa o svojoj vezi. Nakon uloge u zajedničkom filmu, Britney se prestala baviti glumom i postala agentica za nekretnine. 

Russel je inače veliki ljubitelj tenisa, a za meč su se golupčići i modno uskladili. Glumac je odjenuo crni komplet kratkih hlača i majicu, a ona je dojenula kratku suknju za tenis i sportski top.

Nakon što su ih prvi put vidjeli u javnosti, glumčevi obožavatelji komentirali su kako Britney nevjerojatno sliči nejgovoj bivšoj supruzi, glumici Danielle Spencer (51).

VELIKA TRANSFORMACIJA Prepoznajete li ga? Fanovi nisu primijetili zavodnika Russella...

S njom se razveo prije 2018. nakon 15 godina braka. Zajedno su dobili dva sina: Tennysona (14) i Charlesa (16). Crowe je razvod svojedobno teško prihvatio. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mala vatra 12.11.2020.

    Malo se previše raspustio...kaj je i taj napravio od sebe..majko sveta...ali godine,alkohol i ostale nepoćudne stvari čine svoje...a curica je slatka...i očito voli "dedeke"...

  • 11.11.2020.

    Bože dragi kak se zdebljal.

  • marius0511 11.11.2020.

    Interesantno. Da pise u naslovu recimo bogatas ili milijunas sa 25-30 godina mladom onda slijedi pljuvacina. A kad glumac koji jos k tome ovako izgleda ima mladu onda je to ok. Jest da je i on milijunas al se u prvi plan stavlja glumac umjesto njegovo bogatstvo koje puno bitniji faktor u ovoj prici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare