To je to što me zanima!

Izgladnjele Ava i Martina skupa su smršavjele šest kilograma

Kad su se nakon mjesec i pol dana vidjele u ogledalu, Avi i Martini učinilo se da su puno mršavije nego na početku showa. Na početku showa Martina je imala 82 kile
Vidi originalni članak

Ava Karabatić na dijeti od riže skinula je 2,1 kilogram. Martina Vrbos na Kostariki se htjela “prepoloviti”, ali mršavija je samo tri i pol kilograma.

- Baš sam ful smršavjela - rekla je pjevačica kad je na maloj borbi showa 'Survivor' stala pred ogledalo. Martina Vrbos (29) morala je pogoditi koliko je lakša poslije višetjednoga gladovanja. Iako je na otok došla s 82 kilograma, svima je lagala da je imala 78. Mislila je da će se kući vratiti sa 74,2 kilograma, ali se razočarala čuvši kako zapravo ima 78,5.

- Draga, sigurno si bila teža na početku showa - tješila ju je prijateljica Kristina Bekvalac (27). Martina je ironično komentirala: 'Da, možda sam imala 92 kile'.

Pogrešnu predodžbu o svom tijelu imala je i Ava Karabatić (23). Sa 64 pala je na 61,9 kilograma. Mislila je da je izgubila kilogram i pol više.

- Nisam se udebljala otkad sam u Splitu. Zbog gastritisa ne pijem mlijeko i kavu, ne jedem poslije 18 sati, pijem osam litara vode, kuham na lešo i ne jedem slatko - rekla je Ava. Svaki dan ide u teretanu, trči i trenira boks, a uskoro će otvoriti sezonu plivanja.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • cobra30 22.05.2012.

    Ma u redu je Martinina kilaža samo joj fali malo visine!

  • MarkoBera 18.05.2012.

    nemrem vjerovat,rasprava o kilama,ova Martina laže o kilama,naravno,iskompleksirana,zgleda kao kit,a uz to je ono,pokvarena i dvolična do srži.ali ipak,samo je jedna,ali,najjača,to je Ava.svi ti fakulteti,školovanje,ništa to ne vrijedi,kad je netko prirodno glup,onda je glup,a s njom se majka priroda dobro našalila i zabavila.Cigi je kralj,svaka mu čast,Aleks isto,a Sebastijan,kao fin,a zapravo drekić pokvareni,egoistični....sve u svemu,dobri su,može se čovjek nasmijat svemu!!!

  • konkubina81 18.05.2012.

    Ne trenira ona nikakvi boks niti ide u teretanu, već ne izlazi cili šugavi dan iz stana i non stop vrišti i dramatizira. Jedino što ona trenira su moji živci

Komentiraj...
Vidi sve komentare