To je to što me zanima!

Izgleda sve bolje: Nela Kocsis hvali se svojom seksi guzom

Već odavno glumi u ansamblu Gradskoga kazališta Gavella, a privatno privlači mladenačkim izgledom. Na društvenim mrežama ovih se dana pohvalila i stasom
Vidi originalni članak

Od mame sam naslijedila i stas i crte lica. Jako joj sličim. Zahvalna sam i na fizičkoj građi jer mi tijelo omogućuje da mogu glumiti i babu, i zavodnicu, i sredovječnu ženu, rekla je u jednom razgovoru Osječanka Nela Kocsis (47).

Već odavno glumi u ansamblu Gradskoga kazališta Gavella, a privatno privlači mladenačkim izgledom. Na društvenim mrežama ovih se dana pohvalila i stasom.

Objavila je fotografiju u korzetu i pokazala kako pravilna prehrana i redovito vježbanje mogu utjecati na dobru figuru, a kako je rekla, za sve je zahvalna i genima koje je naslijedila od svoje majke Agneze.

- Zbog svojih crta lica mogu glumiti mamu kolegama koji su stariji od mene, a mogu biti i ljepotica.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • emilzatopek 26.06.2017.

    Isprika ali gđa Kocsis mi ne izgleda baš nešto i nije po mom ukusu. Možda će netko reći da bih bio sretan sa nekim poput nje, da živim sa krampom ili tome slično i to dopuštam. Unatoč tome gđa nije moj tip žene niti mi izgleda kao žena s kojom bih poželio bilo što.

  • bubleha 25.06.2017.

    Stara koka, dobra juha.

  • 25.06.2017.

    Još jedna baba sa dobro očuvanim zadnjim trapom';)

Komentiraj...
Vidi sve komentare