To je to što me zanima!

Izgorjela je vila Caitlyn Jenner koja vrijedi 655 milijuna kuna?

Izašli smo iz zone požara i na sigurnom smo, napisala je Caitlyn. Predstavnik reality zvijezde izjavio je da još uvijek nema informacije u kakvom je stanju vila dok američki mediji tvrde da je uništena
Vidi originalni članak

Luksuzna kuća reality zvijezde Caitlyn Jenner (69) stradala je u požaru koji se velikom brzinom proširio Kalifornijom, piše The Mirror. Njezina skupocjena vila s četiri spavaće sobe našla se u predjelu Kalifornije gdje je vatra gorjela izvan kontrole. Prošle godine vrijednost kuće procijenjena je na 100 milijuna dolara, odnosno 655 milijuna kuna.

Jenner se putem videa na društvenim mrežama obratila obožavateljima te rekla kako su ona, njezina djevojka Sophia Hutchins (22) te njihovi psi dobro.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izašli smo iz zone požara i na sigurnom smo. Mislimo na one koji su zahvaćeni i nadamo se da su i oni sigurni - napisala je Caitlyn. Predstavnik reality zvijezde izjavio je da još uvijek nema informacije u kakvom je stanju vila. 

Ovo nije prvi put da su Caitlyn snašli problemi s kućom. Prošle godine joj je vjetar odnio krov. 

Također, američki mediji tvrde da je uništen dom Kim Kardashian (38) i Kanye Westa (41). 

- Pokušavam maknuti misli s ovog požara pa se grlim s nećakinjom. Svi smo na sigurnom i to je sve što je bitno - napisala je nedavno Kim na društvenim mrežama. 

Vatra je zahvatila i kuću u kojoj se snima 'Neženja'. Televizijska kuća ABC, na kojoj se emitira spomenuti show, nije htjela ništa komentirati, ali se oglasio producent Mike Fleiss (54). 

- Vila je u velikoj opasnosti - rekao je.

VIDI OVO! Neki su puni sebe, a neki ljubomorni: Ovih 6 znakova zodijaka potajno mrze sve oko sebe, jeste li vi jedan od njih?

Idi na 24sata

Komentari 31

  • legica1992 12.11.2018.

    Ko je to? Znaci meni ko musko izgleda...

  • belzebuba 11.11.2018.

    I zato me zaboli ku..c

  • ljubica ljubičica_1 11.11.2018.

    Imaju oni novaca izgradiće nove vile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare