Obavijesti

Show

Komentari 31

Izgorjela je vila Caitlyn Jenner koja vrijedi 655 milijuna kuna?

Izgorjela je vila Caitlyn Jenner koja vrijedi 655 milijuna kuna?
2

Izašli smo iz zone požara i na sigurnom smo, napisala je Caitlyn. Predstavnik reality zvijezde izjavio je da još uvijek nema informacije u kakvom je stanju vila dok američki mediji tvrde da je uništena

VIDEO

Luksuzna kuća reality zvijezde Caitlyn Jenner (69) stradala je u požaru koji se velikom brzinom proširio Kalifornijom, piše The Mirror. Njezina skupocjena vila s četiri spavaće sobe našla se u predjelu Kalifornije gdje je vatra gorjela izvan kontrole. Prošle godine vrijednost kuće procijenjena je na 100 milijuna dolara, odnosno 655 milijuna kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night it was good to catch up with Variety Magazine as they hosted their Women in Television Emmy Party!

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Jenner se putem videa na društvenim mrežama obratila obožavateljima te rekla kako su ona, njezina djevojka Sophia Hutchins (22) te njihovi psi dobro.

Pokretanje videa...

01:07

- Izašli smo iz zone požara i na sigurnom smo. Mislimo na one koji su zahvaćeni i nadamo se da su i oni sigurni - napisala je Caitlyn. Predstavnik reality zvijezde izjavio je da još uvijek nema informacije u kakvom je stanju vila. 

Ovo nije prvi put da su Caitlyn snašli problemi s kućom. Prošle godine joj je vjetar odnio krov. 

Također, američki mediji tvrde da je uništen dom Kim Kardashian (38) i Kanye Westa (41). 

- Pokušavam maknuti misli s ovog požara pa se grlim s nećakinjom. Svi smo na sigurnom i to je sve što je bitno - napisala je nedavno Kim na društvenim mrežama. 

Vatra je zahvatila i kuću u kojoj se snima 'Neženja'. Televizijska kuća ABC, na kojoj se emitira spomenuti show, nije htjela ništa komentirati, ali se oglasio producent Mike Fleiss (54). 

- Vila je u velikoj opasnosti - rekao je.

VIDI OVO! Neki su puni sebe, a neki ljubomorni: Ovih 6 znakova zodijaka potajno mrze sve oko sebe, jeste li vi jedan od njih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin