To je to što me zanima!

Izgrebana Moss istukla je dečka koji je pun modrica?

Manekenka i njezin dečko roker pojavili su se na svečanoj priredbi u nimalo svečanom ruhu. Kate je pokazala ogrebotine na licu, a Jamie masnicu
Vidi originalni članak

Kate Moss (34) i njen dečko Jamie Hince (39) bili su na priredbi paljenja božićnih svjetla u londonskom dućanu Stelle McCartney. Iako je prigoda bila svečana, par se pojavio s masnicama na licu. Izgledali su kao da su se potukli. Manekenki je lice bilo puno tajnovitih ogrebotina, a roker je pokazao svježu masnicu na oku. Par se nedavno posvađao oko pisama bivše Jamiejeve djevojke koja on još čuva. Jamie i Kate često se svađaju i prekidaju, ali na kraju opet se vrate jedno drugome. Tijekom jednog od tih prekida Kate je izjavila kako će se ostaviti burnog noćnog života i droge samo da joj se Jamie vrati. On joj se vratio, a nekoliko tjedana nakon toga paparazzi su je snimili golu i nadrogiranu u Beverly Hillsu na fotosessionu.
Moss je sličnu turbulentnu vezu imala i s Peteom Dohertyjem. Nakon višegodišnjeg natezanja, partijanja i drogiranja koje ju je zamalo stajalo karijere, Kate ga je ostavila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • svi_smo_doma 26.11.2008.

    Žalim sve ljude kojima je smisao života u \"partijanju\" tj. opijanju i drogiranju. Žive kao da je sutra smak svijeta. Tužno!

  • branchburg 25.11.2008.

    odurna je...i jos je gledamo na reklamama ...fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare