To je to što me zanima!

Izgubila je bitku s karcinomom: Donna Ares umrla u 41. godini

NIJE GUBILA NADU Rak je pjevačici prvi put dijagnosticiran 2014. godine. U travnju 2015. godine dobila je prvu bitku, ali zloćudna bolest se vraćala
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, koja je tri puta vodila bitku s karcinomom, preminula je u Bihaću. Tužnu vijest potvrdila je njezina obitelj.

Rak joj je prvi put dijagnosticiran 2014. godine. U travnju 2015. godine dobila je prvu bitku, ali zloćudna bolest se vraćala. U siječnju je objavila da se karcinom ponovo vratio.

Njezina bitka bila je teška, no pjevačica nije gubila nadu. Na društvenim mrežama fanove je obavještavala o svom zdravstvenom stanju.

Rođena je 1. siječnja 1977. u Bihaću. Glazbom se počela baviti još kao djevojčica. Tada je nastupala na dječjem festivalu, a od 14. godine nastupa s rock grupom 'Camino Verde' u lokalnim diskotekama kao pjevačica. Sa šesnaest godina napisala je svoje prve tekstove i snimila prvu pjesmu. Završila je glazbenu školu, a studirala je engleski jezik i književnost.

Godine 1997. prvi put nastupa pod imenom Donna Ares i to na izboru za pjesmu Eurovizije. Iste godine ostvaruje veliki uspjeh sa svojom pesmom 'Kazna', na festivalu 'Bihać ‘97', koja je lansira visoko na sve top liste u BiH.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • 03.10.2017.

    Vijest koja je rastuzila mnoge, nevjerovatno je da je netko tako pun snage, pun vjere u bolje sutra, ipak otisao... Draga Donna, sada leti slobodno poput najljepseg andjela, do visokih plavih prostranstva, do mjesta gdje nema boli. Neka tvoja muzika sada krasi nebeska plavetnila, a tvoj zivot i tvoja hrabrost neka bude snaga svim tvojima da podnesu ovu tugu. Budi sigurna da ce tvoj lik ostati zapamcen zauvijek. Neka tvoj lik i borba budu poticaj i svima ostalima, da nikad ne odustanu u svojoj borbi. ❤ Mirno snivaj andjele predivni ❤.....

  • garobul 03.10.2017.

    admine mozes me blokirat al moja kletva ce te stici....

  • FrankaHagen 03.10.2017.

    Bog neka joj da pokoj vjecni. Pretuzno je ovo. Zrtve raka su sve mladje i mladje. Bas mi je zao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare