To je to što me zanima!

Izgubila okladu: Đuri supruga mora pjevati na nastupima

TO NIJE STAND UP! Supruga Tanja nije vjerovala u Đurin uspjeh pa su se kladili. Izgubila je. Svoje prve nastupe, koje je imao u Australiji, Đurić je odmah rasprodao
Vidi originalni članak

Branko Đurić (52) svoje je komičarske nastupe nazvao 'To nije stand up!'. Supruga Tanja Ribič (46) nije vjerovala u njegov uspjeh pa su se kladili. Izgubila je jer je Đurić svoje prve nastupe, koje je imao u Australiji, odmah rasprodao.

Zbog izgubljene oklade na njegovim nastupima mora pjevati pjesmu 'Zbudi se' , s kojom je 1997. godine nastupila na Eurosongu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Peek-A-Boo 11.11.2014.

    Kad ga vidim pomislim na Top Listu Nadrealista...Djuro - legenda :))

  • dazoh 11.11.2014.

    Admine pripremi poštovani ali ovaj nije Hrvatska zvijezda.

  • Julian Assange 11.11.2014.

    Medo i zeko uhvatili zlatnu ribicu i u zamjenu da je puste ona im obećala svakome ispuniti po 3 želje. Prvi će medo tustim grubim glasom: - Ja bih, ja bih da je cijela šuma puuunaaa medvjedica! Ribica pucne perajom i šuma bi puna medvjedica. Sljedeći je zeko sa brzim mucavim glasom: - Ja ja ja bih... ja jaaa ja bih... je je jednog... br br brzog čopera čopera (nabrijani sportski motor za neznalice:)! Pucne riba i eto brzog čopera pred zekom! Medo druga želja: - Ja bih, ja bih da je cijela šuma joooš puuunnijaaa medvjedica! ;) Riba pucne i šuma još punija medvjedica. Zeko druga želja: - Ja ja ja bih... ja jaaa ja bih... je je jednog... još još br br bržeg čopera čopera! Riba pucne i čoper još brži pred zekom i zajaši zeko njega. Medo koja je tvoja posljednja želja? Sa širokim blaženim osmjehom medo poželi: - Ja žeeelimmm da su SVEEE medvjedice u šumi samo mojeeee!!! i još više raširi zadovoljni osmjeh, a okice se cakle ko jutarnja rosa! A ti zeko, koja je tvoja posljednja želja? A zeko će sa zaškiljenim očima: - Ja ja... ja že že želim... da je medo medo PEDER peder! ... brmm brmm brrrrrmmmmmmm!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare