To je to što me zanima!

Odlazak glazbenog velikana: Arsen Dedić umro u 78. godini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Legendarni hrvatski kantautor umro je u bolnici KBC Zagreb. Zadnjih šest dana proveo je u jedinici za intenzivno liječenje gdje je bio priključen na respirator
Vidi originalni članak

Legendarni glazbenik Arsen Dedić umro je u 78. godini života.

Dedić je, podsjetimo, 29. srpnja primljen u KBC Zagreb. Liječio se zbog sepse. Stanje mu se nažalost zakompliciralo i liječnici su procijenili da neće više moći podnijeti operaciju. Počeli su mu otkazivati organi.

Arsena Dedića su liječnici na respirator priključili prije tjedan dana, a od petka su mu pročišćavali krv hemodijalizom jer su mu bubrezi prestali funkcionirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ponedjeljak navečer izgubio je bitku s bolešću.

Dedić se desetak godina borio sa zdravstvenim problemima, a 2004. godine u Padovi mu je presađena jetra.

Prije više od godinu dana nakon nezgodnog pada imao je problema s kukom. Sredinom srpnja operirali su mu kuk u bolnici u Krapinskim Toplicama.

POGLEDAJTE VIDEO :

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz Arsena je cijelo vrijeme u bolnici bila njegova supruga Gabi Novak, a podršku su mu neprestano davali sin Matija, snaha Marina i unuka Lu.

>>> Veliki specijal o Arsenu Dediću čitajte u srijedu u tiskanom izdanju 24sata

Idi na 24sata

Komentari 359

  • StjepanValjak 18.08.2015.

    Napravio je grešku,otišao je u privatnu kliniku na operaciju a kada je izbila sepsa onda su ga poslali u KBC.Neka se KBC gomba s posljedicama

  • aldumaš 18.08.2015.

    Listam sad jednu staru,staru bilježnicu prepunu njegovih fotografija jer ga je moja mama jajko voljela,po njegovoj piesmi sam dobila ime.Zadnje što piše "ARSEN VOLI GABI" 28.03 1982.Zbogom maestro.

  • pussys_smoke 18.08.2015.

    Nema apsolutno niti jednog (!!!) članka o Arsenovoj smrti, ni na jednom portalu, a da mu pojedina gospoda ne krenu brojati krvna zrnca. Je li to onako kako mislite provesti svoj život?? Gledajući tko je tko po ocu, djedu, babi, i to mu nabijati do smrti, a bogami i poslije smrti?? A zanemarujete opus od stotine, tisuće kompozicija... Čovjek koji je rođen i odrastao u Šibeniku, a ostatak života proveo u Zagrebu! On je i Šibenčanin i Dalmatinac i Zagrepčanin, a prije svega veliki gospodin i kozmopolit. Oduvijek bio! A vi koji mu to i sada nakon smrti brojite ste sitne duše koje vlastita nebitnost izjeda iznutra. Sramite se, sramite se! Fuj, fuj, fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare