To je to što me zanima!

Izgubljen u intervjuu: Loša nije uspio sastaviti dvije rečenice...

Možemo li opet započeti intervju, vidim da je prazan hod, da neću ništa pametno reći, bilo je najčešće što je Saša Lošić odgovarao voditeljici za srpski 'Exkluziv'
Vidi originalni članak

'Plavi orkestar' poslije 27 godina nastupio je na glavnom trgu u Herceg Novom. Tom je prilikom frontman benda, Saša Lošić (48), dao poprilično zbunjujući intervju za srpski Exkluziv. Nije mogao sastaviti nijednu rečenicu. 

- Kad izgubiš tremu, to je neki oblik vesele depresije, nešto tako... Znali smo izaći na koncert bez treme. Možemo li opet započeti intervju, vidim da je prazan hod, da neću ništa pametno reći -  rekao je Saša Lošić i izazvao osmijehe u pozadini. Bolje nije bilo ni drugi put. 

- Je l' vi podnosite goste bez make-upa? - pitao je Loša voditeljicu. Ni tu nije bio kraj. 

- Sjećam se kad sam jednom privatno sa svojom djevojkom, ženom... Ovo izrežite - bio je treći pokušaj odgovora na pitanje. Uslijedio je nastavak. 

- Sad mi se telefon zaključao i neprijatno mi je jer nismo krenuli kako treba. Nije da ne poštujem emisiju. Ajmo ispočetka - opravdavao se Saša te na kraju objasnio zašto ih publika gdje god da dođu dobro prihvaća. 

- Ljudi nemaju problema s nama. Meni je drago da nas gledaju poput ćevapčića, ajvara, čovječje ribice, dalmatinske klape, mimoze - zaključio je Loša.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • irinn 06.02.2013.

    Nekakav doping je, a jbg, loše sjelo!

  • vilim 06.02.2013.

    Dovoljno je čuti stupidne riječi njegovih pjesama , pogledati njega i vidite jednu hrpu ničega !!!!....

  • krnjevo 06.02.2013.

    Ma, nemate vi pojma! Sve što je rekao je, ustvari, genijalno, i samo netko jako inteligentan poput njega može shvatiti bit njegovih riječi, može iščitati genijalnost između redaka. To je otprilike jednako kao kad prosječan čovjek stoji ispred netom nacrtane slike poznatog apstraktnog slikara i nema pojma što ona predstavlja. A ona je, u samoj svojoj biti, neprocjenjivo blago. Baš kao i Lošine riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare