To je to što me zanima!

Iznenada je preminula zvijezda Netflixove serije 'Hellbound': 'Suzdržite se izmišljanja priča'

Kim je nedavno u Koreji imala i premijeru nove serije 'Snowdrop' koja će se emitirati na platformi Disney+.Glumila je i u dva filma iz 2019., 'Sjećanja' i 'Kyungmijev svijet' te dramskoj seriji 'Human Luwak'
Vidi originalni članak

Kim nas je iznenada napustila u srijedu. Zamolili bismo vas da se suzdržite od izmišljanja priča tako da bi obitelj koja je u šoku mogla tugovati, napisalo su u priopćenju agencije koja je zastupala mladu korejsku glumicu Kim Mi-soo koja je preminula u 30. godini života, piše Variety.

Kim je bila zvijezda Netflixove serije 'Hellbound', a nedavno je u Koreji imala i premijeru nove serije 'Snowdrop' koja će se emitirati na platformi Disney+.

“Snowdrop” je romantična melodrama, smještena u pozadini prodemokratskog pokreta iz 1987. Serija je izazvala žestoke kontroverze oko svoje povijesne točnosti, izbora pjesama i prikaza Sjevernokorejaca.

Glumila je i u dva filma iz 2019., 'Sjećanja' i 'Kyungmijev svijet' te dramskim serijama 'Human Luwak', 'Pozdrav mama' te 'Memorials'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bjezidokmozes1 06.01.2022.

    Ljudi nemojte se suzdržavati slobodno napišite da je od cijepiva niste ništa slagali i izmislili

  • ©🆗 06.01.2022.

    Da nije cijepljena onda bi pisalo " preminula necijepljena glumica", ovako se svi trebaju suzdrzati prica.. sto je okej, samo da mediji ne uplicu price o cijepljenju ili ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare