To je to što me zanima!

Izraelci cenzurirali reklamu jer im je Bar Refaeli previše seksi

Provokativni video je dio reklamne kampanje za tvrtku Hoodies, koja proizvodi kupaće kostime. Izraelci su iz novog spota izbacili scene u kojima je Bar Refaeli gola
Vidi originalni članak

Spot u kojem se bivša djevojka oskarovca Leonarda DiCaprija (41) presvlači u automobilu i tušira u tangama smjet će se prikazivati samo poslije 22 sata, odlučilo je strogo ravnateljstvo izraelske javne televizije. 

Provokativni video je dio reklamne kampanje za tvrtku Hoodies, koja proizvodi kupaće kostime. Izraelci su iz novog spota izbacili scene u kojima je Bar Refaeli (30) gola, a smetali su im i svi kadrovi u kojima joj se vide grudi i stražnjica. 

Bivšem zaštitnom licu kuće Victoria’s Secret ovo nije prvi put da je cenzuriraju u rodnom Izraelu. Kad je 2014. snimila reklamu u kojoj se u krevetu valjala s lutkom iz kultnog 'Muppet Showa', također su je izbacili iz udarnog televizijskog termina.

Bar je novu reklamu odradila dok joj se još nije vidio trudnički trbuščić. Seksi manekenka se prošle godine udala za izraelskog biznismena Adija Ezru (41). Refaeli nosi djevojčicu, a trebala bi roditi za tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Bella Enna 07.05.2016.

    Prekrasna je!!!

  • Mercedes s klasa 06.05.2016.

    Kakvo tijelo ima...svaka žena želi ovako izgledati a svaki muškarac voli ovakvu vidjeti. A jbg žene, slabi smo na vas

  • Stipica Ključe 06.05.2016.

    Po cenzuri su srodni braći arapima. Ništa novo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare