To je to što me zanima!

Izvanbračna kći Borisa Beckera privukla pažnju: 'Ista si mama'

Anna Ermakova i njena mama Angela javnosti su zanimljive jer je Annin tata nekadašnji slavni tenisač Boris Becker. Anna nije plod velike ljubavi, već rezultat jednonoćne avanture
Vidi originalni članak

Ruska manekenka Angela Ermakova i njena kćer Anna (19) pokazale su kako im je modeling u krvi te su bile zvijezde večeri na 'Remus Lifestyle Night Partyju' u španjolskoj Palmi. Pred okupljenim fotografima pozirale su kao da se nalaze na snimanju za časopis, a obukle su identične haljine.

Obje su javnosti zanimljive zbog toga što je otac Anne Ermakove nekadašnji slavni tenisač Boris Becker (51). Anna nije plod velike i dugogodišnje ljubavi Angele i Beckera, već jednonoćne avanture.

Beckeru je zbog toga propao prvi brak s bivšom manekenkom Barbarom Feltus (52) s kojom ima dvoje djece: Noaha (22) i Eliasa (18). Odlučili su imati zajedničko skrbništvo, iako su 2007. završili na sudu.

PRVI PUT U JAVNOSTI Becker ljubi 20 godina mlađu: Instagram joj je pun golih fotki

- Bio sam osramoćen, ali i vrlo tužan zbog svega što se dogodilo i kako je sve to razorilo moju obitelj. Sve to ostavilo je trag na Aninoj mami i meni, morali smo se dogovoriti i pronaći način kako biti roditelj, a nemati osobu s kojom možeš sve podijeliti. Nažalost ne viđam se s Annom koliko bih želio, no njezina majka i ja činimo sve kako bi bili kao i svaka druga razdvojena obitelj, što nije lako s obzirom na naše početke - progovorio je Becker u svojoj autobiografiji 'Boris Becker's Wimbledon'.

Već se mejsecima šuška o Beckerovoj vezi s manekenkom Laylom Powell (31)  jer su ih u ožujku vidjeli u jednom londonskom restoranu. Becker nije htio javno govoriti o 20 godina mlađoj djevojci, ali zajedničkim pojavljivanjem na teniskom turniru Wimbledon potvrdili su svoju vezu.

Becker se godinama pokušava izvući iz dugova, a barem nekakvo rješenje je još prije dvije godine potražio prodajom svojih sportskih trofeja. Aukcijskom prodajom trofeja i suvenira Becker je skupio oko 5 milijuna kuna i tim će iznosom vratiti dio dugova - rekao je povjerenik za prodaju imovine bivše njemačke teniske zvijezde.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Artusartus 05.08.2019.

    On je dokaz da talenat za loptanje i pamet ne idu skupa

  • Papatest 05.08.2019.

    Nešto tako ružno ne viđa se često

  • 05.08.2019.

    Uf...nadam se da ima drugih kvaliteta...😶😶

Komentiraj...
Vidi sve komentare