To je to što me zanima!

Izveli predstave u Sisku, Petrinji i Glini: 'Pomažemo najmlađima'

Za najmlađe smo organizirali dječju predstavu kako bismo im barem malo olakšali ovaj težak početak godine, piše na službenoj Facebook stranici Crvenog križa
Vidi originalni članak

Glumci iz Kazališta Tvornica Lutaka, u suradnji s Crvenim križem, odlučili su u teškom periodu izmamiti osmijeh na dječja lica. U petak su imali predstavu u Petrinji, a u subotu ujutro su bili u Sisku u dvorani Brezovica te u poslijepodnevnim satima u drvnom centru Glina. 

- Timovi Crvenoga križa stradalim ljudima pružaju i psihosocijalnu podršku, a za najmlađe smo organizirali dječju predstavu kako bismo im barem malo olakšali ovaj težak početak godine - piše na službenoj Facebook stranici Crvenog križa. 

- Reakcije su intenzivne i vrlo individualne, neka djeca se teško otvaraju, a neki jedva čekaju da se interaktivno uključe u predstavu i razgovor - ispričao je Mario Kovač (45).

U predstavi im je naglasak na glumcima više nego na kostimografiji i scenografiji. 

- Jako je bitno pomoći najmlađima da što bezbolnije prebrode ovu situaciju i da osjete kako ih nismo zaboravili - kažu članovi kazališta.

- Uplovili smo u Novu godinu onako kako najbolje znamo - vraćajući osmijehe na dječja lica. I to je naša misija, da se bar malo ušuljamo i uljepšamo ove ružne trenutke - ispričala je Petra Radin (43). Na ideju su došli u suradnji sa Crvenim križem, s kojim surađuju godinama. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare