To je to što me zanima!

Izvori otkrili detalje: Hoće li se kraljevska obitelj tradicionalno okupiti na Uskrs? 'Ima iznimki'

Prošle se godine kraljevska obitelj okupila na misi za Uskrs, a svi su svojom odjećom plave boje pokazali da su ujedinjeni. Ove godine obitelj je potresena teškim dijagnozama kralja Charlesa i princeze Kate
Vidi originalni članak

Teške dijagnoze potresaju britansku kraljevsku obitelj u posljednje vrijeme. Nedavno je princeza Kate Middleton (42) objavila kako joj je dijagnosticiran rak, a prije toga je to učinio i sam kralj Charles (75). Zbog njihovog zdravstvenog stanja javnost se pitala hoće li obitelj tradicionalno biti na okupu za Uskrs ili će ove godine učiniti neke iznimke. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navode britanski mediji, kralj Charles doći će na misu, kao što je to radio godinama, no uz jednu iznimku. On i njegova supruga Camilla sjedit će odvojeno od ostatka obitelji. Izvor je za Telegraph rekao da će to učiniti kako bi smanjili rizik njegovom zdravlju te da će kralj 'preskočiti' i zajednički ručak nakon mise, što je također bila tradicija kraljevske obitelji.

Bit će ovo prvi put da se Charles pojavljuje vani u javnosti, nakon što je prije dva mjeseca objavio šokantnu vijest o raku. Ovo pojavljivanje britanski mediji opisuju kao 'nježan korak naprijed' prema povratku njegovim javnim dužnostima na ljeto. 

No, hoće li se i Kate Middleton pojaviti? Navodno neće. 

- Dvije dijagnoze raka u jednom trenutku, to je jako teško. Prošle godine se Kate pojavila na uskrsnoj misi, a svi su nosili odjeću plave boje kako bi pokazali zajedništvo. Ove godine će tamo biti Charles i Camilla, ali princ i princeza od Walesa ne. Mislim da je Charles nestrpljiv da se vrati na posao - rekli su stručnjaci za kraljevsku obitelj Kate Garraway i Rob Rinder u emisiji Good Morning Britain. 

Kralj Charles i princeza Kate navodno su jedno drugome velika podrška u teškim trenucima, a tome naveliko pridonosi i kraljica Camilla koja je preuzela velik dio dužnosti svog supruga. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VolbeatDbv 30.03.2024.

    Kakav Uskrs, kada oni ne slave Krista? Davno su oni pošli drugim putem, to što im na papiru piše da su "crkva" - to možeš okačiti mačku o rep...

  • Moj Kokolo 30.03.2024.

    Koliko čitam po drugim portalima Čarliju već spremaju pogreb . . .

  • TCB 30.03.2024.

    Dokle vise ove Paraziti

Komentiraj...
Vidi sve komentare