To je to što me zanima!

Izvrijeđali Gigi zbog imitiranja Melanije: Nemaš poštovanja

Atraktivna manekenka se se na bini pojavila odjevena poput nove prve dame SAD- a, napućila je usne i počela pričati naglašenim istočnoeuropskim naglaskom
Vidi originalni članak

Volim svog muža, predsjednika Baracka Obamu. I našu djecu Sashu i Maliju, našalila se Gigi Hadid (21) na račun optužbi da je Melania Trump plagirala govor Michelle Obame na konvenciji Republikanske stranke.

Iako je većina pohvalila Gigin izgled i način na koji je vodila dodjelu American Music Awardsa, tviteraši su joj poručili da je pretjerala i da se drži manekenstva.

- Melania će biti prva dama SAD-a.  Ovo je najveći oblik nepoštovanja. Trebala bi napustiti ovu zemlju ako ima takvo mišljenje o budućoj predsjedničkoj obitelji - stoji u jednom od tvitova.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nakaradasaistoka 22.11.2016.

    možda je do mene, ali ovo hadid čudo i liči na hadida... plava kosa prevari na momenat ali to su te karakteristike... obrve, čelo dva prsta visoko tj nisko... uši... užas... melanija je za ovu avion... i to supersonični...

  • koko82 22.11.2016.

    SLOVENIJA DO WASHINGTONa!!!

  • Iskrena mala 22.11.2016.

    Baš se radi o ne poštovanju i nije lijepo a gigi ako upola bude izgledala kao Melanija u njenim godinama nek bude sretna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare