To je to što me zanima!

J. Depp i Amber vjenčat će se sljedeći tjedan na Bahamima?

Nakon što su se zaručili prije 13 mjeseci, glumački par je izgleda, napokon odredio datum svog vjenčanja. Vjenčanje bi trebalo biti na njegovom privatnom otoku
Vidi originalni članak

Pred oko 50 gostiju, Johhny Depp (51) i Amber Heard (28) vjenčat će se na njegovom privatnom otoku Little Hall's Pond Cay na Bahamima, piše New York Post.

Vjenčanje bi trebalo biti 7. ili 8. veljače, a kako je Deppov otok jako mali, očekuje se da će većina gostiju biti smještena na njegovoj jahti Vajoliroja. Na vjenčanju će biti i Deppova djeca iz njegove veze s Vanessom Paradis, Lily Rose (15) i Jack (12).

Ovaj datum su odabrali zbog svojih prenatrpanih rasporeda.

- Ona snima film u Londonu, a on se sprema na snimanje novih 'Pirata s Kariba' u Australiji. Ovi datumi su zapravo jedini kada im se moguće vjenčati u skorije vrijeme - rekao je izvor blizak paru.

Depp i Heard zaručili su se prije 13 mjeseci, nakon gotovo godinu dana veze.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • splicanka30 30.01.2015.

    zenska je lipa... a ni on nije los... iakonje zaista velika razlika u godinama...

  • luka nola 30.01.2015.

    Uopće mi nije jasno što žene vide u ovom tipu.A pogotovo ovako lijepe i mlade.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 30.01.2015.

    ne kužim ja njega uopće...prvo kaže da mu je bilo čudno na setu poljubit kiru knightley jer je pre mlada i imao je osjećaj kao da ljubi kćer.onda s vanessom paradis godinama živi u vanbračnoj zajednici a s njom ima dvoje djece...i sad ga pod stare dane lupi neka šiza i ne samo da se ženi, neg se ženi upravo za ženu koja bi mu po godinama mogla bit kćer...

Komentiraj...
Vidi sve komentare