To je to što me zanima!

J. Lo: Bojim se da će Casper naći mlađu i da ću mu dosaditi

Pjevačica je komentirala vezu s 18 godina mlađim Casperom Smartom. Otkrila je da više neće biti članica žirija 'Američkog idola' jer joj je mjesto na pozornici
Vidi originalni članak

Uhvati me panika kako ću mu dosaditi i kako će naći mlađu. No trenutačno mi pruža bezrezervnu ljubav i podršku, obožava moju djecu i sretni smo, komentirala je Jennifer Lopez (43) vezu s 18 godina mlađim dečkom Casperom Smartom (25).

Pjevačica, koja ima blizance Emmu i Maxa (5) s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, odlučila se nakon dvije godine oprostiti s žirijem 'Američkog idola' u kojem je dvije godine bila sutkinja.

- Shvatila sam kako moj zadatak nije govoriti ljudima pjevaju li dobro ili ne. Ja sam pjevačica, plesačica i glumica, moje mjesto je na pozornici. Sve je počelo kad sam prvi put čula pjesmu 'Dance Again'. Ta pjesma savršeno je utjelovila sve što mi se događalo u životu, tešku rastavu nakon kojeg sam skoro posrnula u depresiju i trenutak kad sam shvatila da je jedini način da se trgnem tako da zavolim samu sebe - rekla je. 

Pjevačica svaki dan najmanje sat vremena vježba sa svojom osobnom trenericom, spava barem osam sati i jako pazi na prehranu.

- Često idem spavati s klincima već oko 9 navečer, nakon crtića - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Neki lik sa fb-a 02.04.2013.

    J.Lo ne brini..;) dok je novca i mladi momaka je.! :D

  • Silvijo SulyKosta 02.04.2013.

    nađi i ti mlađega, npr. mene

  • KleopatraZD 02.04.2013.

    Treba živiti za danas ,a što će sutra biti vidit će mo kad se naspavamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare