To je to što me zanima!

J. Lo će razmijeniti božićne darove s Affleckovom bivšom: 'Super se slažu, zbližile su se'

Izvor je dodao kako je Lopez posebno zahvalna što se njihovo prijateljstvo još više razvilo u posljednjih nekoliko mjeseci te tvrdi da su se njih dvije 'zbližile' otkako su Ben i Jennifer obnovili svoju vezu
Vidi originalni članak

Pjevačica Jennifer Lopez (53) i bivša supruga Bena Afflecka (50), Jennifer Garner (50) su u toliko dobrim odnosima da će razmijeniti božićne poklone, tvrdi izvor za Hollywood Life.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se šuškalo da se Benova bivša i sadašnja supruga baš i ne slažu najbolje te da se Garner ne veseli zajedničkim obiteljskim blagdanima, izvor blizak njima tvrdi da se njihov odnos 'sve više produbljuje'.

- Razmijenit će božićne poklone, super se slažu. Postoji uzajamno poštovanje između njih, zbog djece. Ona su toliko sretna i zbog toga sve funkcionira - rekao je izvor. 

Izvor je dodao kako je Lopez posebno zahvalna što se njihovo prijateljstvo još više razvilo u posljednjih nekoliko mjeseci te tvrdi da su se njih dvije 'zbližile' otkako su Ben i J. Lo obnovili svoju vezu.

Podsjetimo, Lopez dijeli skrbništvo nad dvoje djece, blizancima Emme Max (14), s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

IZNENADILA OBOŽAVATELJE Jennifer Lopez objavila prvi put nakon nestanka s Instagrama: 'Ovo sam ja nekada i ja sada'

Affleck ima troje djece iz braka s Garner, kćeri Violet (17) i Seraphinu (13) i sina Samuela (10)

ZA KOGA ĆE NAVIJATI HRVATSKI ZET IZ BRAZILA:

POGLEDAJTE NAJBOLJE ISJEČKE SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 08.12.2022.

    Očito su one prejake za njega.

  • PLAVOOKO_1 08.12.2022.

    a ja pogledam video malog Gvardiola...Micek od svih divnih žena na svijetu što mlađih što starijih ti odabereš Angelinu i J.LO. ..Razočarao me tvoj izbor...

  • Privatnik 08.12.2022.

    Njih dvije mogle bi pozvati za obiteljski stol i bivše partnere pa da se svi lijepo druže. Vjerujem da bi Affleck bio oduševljen idejom i društvom. Mislim, nakaradna lažna dodvoravanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare