To je to što me zanima!

J.Lo i Alex donirali školi hranu: 'Djeca ne smiju zaspati gladna'

HUMANITARCI Par je vidio objavu učiteljice Brooke Goins o tome kako jedan od njenih učenika često ostane gladan, udružili su se i donirali obroke kojih sad ima dovoljno za godinu dana
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) i njezin partner Alex Rodrigez (44) donirali su hranu jednoj osnovnoj školi u Tennesseeju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je par vidio viralnu objavu učiteljice Brooke Goins o tome kako jedan od njenih učenika često ostane gladan, udružili su se i donirali obroke iz njihove nove tvrtke Tiller & Hatch. Hrana koju su donirali dovoljna je za godinu dana. 

Učiteljica je podijelila priču o svom učeniku 2. listopada. Objasnila je da se rasplakala kada je čula da je gladan jer kod kuće nema dovoljno hrane.

- Danas sam plakala na poslu. Ne zato što mrzim svoj posao ili zato što je težak (a zbilja jest). Danas sam plakala zbog djeteta, djeteta koji je tako nevino pričao o hrani, odnosno o nedostatku hrane. Pitao me kada će doći žene koja stavlja hranu u njegov ruksak. Rekao mi je da doma nema hrane i da mu treba još... Nijedno dijete ne bi trebalo biti gladno - napisala je na društvenim mrežama. 

Škola je otvorila font za pomoć ostalima u sličnoj situaciji, a kad je Lopez čula za napore učitelja, znala je da treba pomoći. 

- Čuli smo da učitelji pomažu učenicima da donesu hranu doma kada ju nemaju dovoljno. Kada smo vidjeli ovu priču, rasplakali smo se. Nijedno dijete ne bi ikada trebalo zaspati gladno - napisala je Jennifer na Instagramu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 28.10.2019.

    lijepa gesta treba pomagati sirotinji

  • Selo_malo 28.10.2019.

    Socijalna osjetljivost je iznimno bitna moralna kategorija. Kada bi se svi oni koji imaju viška novca u odnosu na osiguranje svoje pristojne egzistencije bar malo pokazali na djelu poput ovog slavnog para, ovaj svijet bi bio prekrasno mjesto za život. No nažalost, mnogi bogati nisu svjesni činjenice da bi i samim njima tada bio ljepši život. Jer, ne zaboravimo da se dalje putuje sa "prtljagom" koja i za bogate i za sirotinju teži 21 gram, a nadoplata za višak "prtljage" nije moguća. Tu je život postavio pravdu za sve jednaku!

  • Coco.Chanel 27.10.2019.

    Kad bi bogatasi ove planete mali postotak svog bogatstva dijelili sa siromasnima gladnih nebi ni bilo.Eto toliko o tim skrticama.Poslovica kaze-zadnja kosulja nema đepove 🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare