To je to što me zanima!

J.Lo i Ben Affleck razgledavali su vilu kćeri najbogatije Hrvatice

Izgradili su je pokojni televizijski mogul Aaron Spelling i njegova supruga Candy, po kojima je i dobila ime. Izgrađena je 1990. godine, a Cindy ju je 2011. godine prodala Petri Ecclestone, kćeri najbogatije Hrvatice Slavice
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (52) i njezinog zaručnika Bena Afflecka (49) 'uhvatili' su paparazzi u Los Angelesu kako razgledavaju dom kćeri najbogatije Hrvatice, Petre Ecclestone .

POGLEDAJTE VIDEO:

Golema vila Spelling Manor vrijedna je navodno 165 milijuna dolara, a izgradili su je pokojni televizijski mogul Aaron Spelling i njegova supruga Candy, po kojima je i dobila ime. Izgrađena je 1990. godine, a Cindy ju je 2011. godine prodala Petri Ecclestone, kćeri najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone. Kupila ju je za 85 milijuna dolara.

Petra je navodno uložila 20 milijuna u renovaciju, a nakon što se razvela s poduzetnikom Jamesom Stuntom, imanje je stavila na prodaju. Od anonimnog kupca iz Saudijske Arabije dobila je 120 milijuna dolara za nju, pisao je The Wall Street Journal.

Cindy je, prema pisanju tamošnjih medija, imala prostoriju s golemom kolekcijom porculanskih lutkica. No, Petra je kasnije tu prostoriju pretvorila u privatni kozmetički salon.

LUDO ZALJUBLJENI Zaručili se J. Lo i Ben Affleck: Na ruci joj zasjao veliki dijamant

Na raskošnom posjedu nalazi se sto parkirnih mjesta, kuglana, teniski tereni, bazeni, kino te nezaobilazni jacuzzi. Vila raspolaže s 14 spavaćih soba te 27 opremljenih kupaonica. Sve je vrhunski opremljeno i samo čeka nove stanare.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • q12122r 13.04.2022.

    To se zove kuca

  • andi4 13.04.2022.

    A ovo ‚najbogatije‘ pa jos Hrvatice…to je najvaznije u ovom slucaju 🙈

  • JensenColt 13.04.2022.

    Ima li Paladina priliku zaraditi na njoj????

Komentiraj...
Vidi sve komentare