Show

Komentari 3

J.Lo i Ben Affleck razgledavali su vilu kćeri najbogatije Hrvatice

J.Lo i Ben Affleck razgledavali su vilu kćeri najbogatije Hrvatice

Izgradili su je pokojni televizijski mogul Aaron Spelling i njegova supruga Candy, po kojima je i dobila ime. Izgrađena je 1990. godine, a Cindy ju je 2011. godine prodala Petri Ecclestone, kćeri najbogatije Hrvatice Slavice

Jennifer Lopez (52) i njezinog zaručnika Bena Afflecka (49) 'uhvatili' su paparazzi u Los Angelesu kako razgledavaju dom kćeri najbogatije Hrvatice, Petre Ecclestone .

POGLEDAJTE VIDEO:

Golema vila Spelling Manor vrijedna je navodno 165 milijuna dolara, a izgradili su je pokojni televizijski mogul Aaron Spelling i njegova supruga Candy, po kojima je i dobila ime. Izgrađena je 1990. godine, a Cindy ju je 2011. godine prodala Petri Ecclestone, kćeri najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone. Kupila ju je za 85 milijuna dolara.

Petra je navodno uložila 20 milijuna u renovaciju, a nakon što se razvela s poduzetnikom Jamesom Stuntom, imanje je stavila na prodaju. Od anonimnog kupca iz Saudijske Arabije dobila je 120 milijuna dolara za nju, pisao je The Wall Street Journal.

Cindy je, prema pisanju tamošnjih medija, imala prostoriju s golemom kolekcijom porculanskih lutkica. No, Petra je kasnije tu prostoriju pretvorila u privatni kozmetički salon.

Na raskošnom posjedu nalazi se sto parkirnih mjesta, kuglana, teniski tereni, bazeni, kino te nezaobilazni jacuzzi. Vila raspolaže s 14 spavaćih soba te 27 opremljenih kupaonica. Sve je vrhunski opremljeno i samo čeka nove stanare.