To je to što me zanima!

J.Lo je spremna za udaju? Stigla u vjenčanici na dodjelu nagrada

Nikad nisam bila izgubljena, samo sam bila u prolazu, bila sam na putu prema tebi, pjevala je Jennifer i blistala na pozornici u haljini, koja je mnoge podsjetila na vjenčanicu
Vidi originalni članak

Želi li nešto poručiti svom dragom Benu Afflecku (49) ili promovirati novi film 'Marry me', svjetska zvijezda Jennifer Lopez (52) zna kako to napraviti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na dodjeli  49. American Music Awards u Los Angelesu, izvela je baladu 'On My Way' iz nadolazećeg filma 'Marry Me', u kojem glumi zajedno s Owenom Wilsonom (53).

'PUCAJU OD SREĆE' Jennifer i Ben razmjenjivali strasti prije leta, pilot ih čekao

Na pozornicu se popela u haljini modne kuće Dolce & Gabbana, koja je mnoge podsjetila na vjenčanicu. Gornji dio čak malo podsjeća na Madonninu verziju vjenčanice s njezinog MTV nastupa 1984. godine. Mnogi su se našalili rekavši da izgleda kao da će s pozornice odmah pred oltar. - Spremna je za udaju - napisala je pratiteljica na Instagramu.

- Znate mene, ja sam romantik. Oduvijek sam bila. Udavala sam se nekoliko puta. Da, još uvijek vjerujem u onu 'živjeli su sretno do kraja života', sto posto - rekla je Lopez u emisiji Today. Nadolazeći film bi trebao izaći na Valentinovo, a inspiriran je istoimenim stripom autora Bobbyja Crosbyja, a režirala ga je Kat Coiro. Trailer je u četiri dana pregledan više od dva milijuna puta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hesteg 23.11.2021.

    Trailer za novog Spidermana je u 5 dana pregledan 56 miljuna puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare