Show

Komentari 1

J.Lo je spremna za udaju? Stigla u vjenčanici na dodjelu nagrada

J.Lo je spremna za udaju? Stigla u vjenčanici na dodjelu nagrada

Nikad nisam bila izgubljena, samo sam bila u prolazu, bila sam na putu prema tebi, pjevala je Jennifer i blistala na pozornici u haljini, koja je mnoge podsjetila na vjenčanicu

Želi li nešto poručiti svom dragom Benu Afflecku (49) ili promovirati novi film 'Marry me', svjetska zvijezda Jennifer Lopez (52) zna kako to napraviti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na dodjeli  49. American Music Awards u Los Angelesu, izvela je baladu 'On My Way' iz nadolazećeg filma 'Marry Me', u kojem glumi zajedno s Owenom Wilsonom (53).

Na pozornicu se popela u haljini modne kuće Dolce & Gabbana, koja je mnoge podsjetila na vjenčanicu. Gornji dio čak malo podsjeća na Madonninu verziju vjenčanice s njezinog MTV nastupa 1984. godine.

The 2021 American Music Awards

Mnogi su se našalili rekavši da izgleda kao da će s pozornice odmah pred oltar. - Spremna je za udaju - napisala je pratiteljica na Instagramu.

- Znate mene, ja sam romantik. Oduvijek sam bila. Udavala sam se nekoliko puta. Da, još uvijek vjerujem u onu 'živjeli su sretno do kraja života', sto posto - rekla je Lopez u emisiji Today.

"The Last Duel" Red Carpet - The 78th Venice International Film

Nadolazeći film bi trebao izaći na Valentinovo, a inspiriran je istoimenim stripom autora Bobbyja Crosbyja, a režirala ga je Kat Coiro. Trailer je u četiri dana pregledan više od dva milijuna puta.

Najčitaniji članci