To je to što me zanima!

J. Lo je u neprimjerenoj haljini došla na sprovod poduzetniku koji je preminuo u Hrvatskoj

Sahrana je, navodno, bila organizirana kao 'proslava života' poznatog poduzetnika na kojoj je zapjevala i Jennifer Lopez. Osim nje, nastupili su i Ja Rule, Alicia Keys, Jamie Foxx te Alejandro Sanz
Vidi originalni članak

Brojne holivudske zvijezde poput Kim Kardashian (41), Jennifer Lopez (53) te Bena Afflecka (50), okupile su se na sprovodu poduzetnika J. R. Ridingera, koji je početkom rujna preminuo ploveći jahtom uz hrvatsku obalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sprovod je, navodno, bio organiziran kao 'proslava života' poznatog poduzetnika na kojoj je zapjevala i J. Lo. Osim nje, nastupili su i Ja Rule, Alicia Keys, Jamie Foxx te Alejandro Sanz.

Pjevačica i glumica pojavila se u društvu novopečenog supruga Bena, a za tu je prigodu odjenula dugu haljinu dubokog dekoltea. Zbog toga su se povele rasprave je li to adekvatna kombinacija za sprovod pa su zaključili da se mogla bolje odjenuti, odnosno, sakriti grudi. Affleck se pak odlučio za klasično crno odijelo.

Kim Kardashian, koja je bila bliska s Ridingerom, privukla je pažnju dugom, uskom, crnom haljinom, koju je upotpunila futurističkim naočalama, glomaznim naušnicama i šljokičastom torbom.

Podsjetimo, J. R. Ridinger preminuo je u 64. godini od plućne embolije. Sa suprugom Loren pokrenuo je Market Americu, multimilijunsku marketinšku tvrtku koja je godinama sponzorirala niz glazbenih i sportskih događaja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Zlatna Vuga 11.10.2022.

    Tako kako se ona zna ružno odjenuti ne može ni Modni mačak smisliti.

  • sljastrava 11.10.2022.

    Stara žena,kako će drugčije izgledat.

  • Bree1977 11.10.2022.

    Voli sebe stavljati u prvi plan gdje god se pojavi.... nebitno kojom prilikom,jedna vrsta poremećaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare